Ako ste sa nakopli na rodičovskej, keď ste si prestali “užívať” deti?

5. feb 2024

Cítim sa vyhorená. Som doma na deti celé dni sama, lebo muž si zrejme pomýlil rodinu kurníkom. Navyše nám doma robí rozbroje aj jeho rodina, lebo muž ich stavia proti mne a chodí sa im žalovať aká som ja zlá. Tak veľmi by som si túžila užiť detičky kým som s nimi doma, ale v poslednom čase na ne kričím a prenášam na ne od únavy a zúfalstva z muža všetko. Ako sa znova nakopnúť a byť dobrou mamou?

zorkahorka
5. feb 2024

Nechaj ich otcovi. Oznam mu, ze vikend mas pre seba a je ti jedno, ako si to zariadi, ale ty ides prec. Na cely den a nevolaj, kde su a co je s nimi.

vakatko
5. feb 2024

Každý deň ked príde domov Obuj Tenisky a chod si na hodinku zabehať, alebo rýchlu chôdzu.
Odbúraš stres, vypoťíš toxíny, vyčistíš si hlavu, nabiješ sa energiou, zlepšíš si zdravie a pohodu aj deti budú spokojné.
Sprav si medovkový, levanduľový, rumančekový čaj alebo zlaté kurkumové mlieko na ukľudnenie, recept na nete.
Sústred sa hlavne na seba a deti.
Snaž sa ignorovať jeho intrigy a rodinu.

autor
5. feb 2024

@vakatko 🌈☔️Ďakujem ;).

stanulienkat
5. feb 2024

Zrejme s tym nezacal vcera. Po prvom dietati by som ho zrusila.

lavender94
5. feb 2024

Zdvihni sa odíď na víkend preč. Nech sa stará ako chce. Rodina ti môže byť uprdele, nech si hovoria čo chcu. Ak má problém pochopiť čo znamená slovo rodina, dala by som mu ultimátum, že ňou vôbec nemusíte byť. Načo aj? Je ti úplne zbytočný, akurát čo máš o jedno decko navyše

autor
5. feb 2024

Hlavne sa bojím už o moje zdravie. Psychické, ktoré pri ňom poriadne dostáva na frak, ako aj fyzické. Žiaľ, k deťom sa chová tiež desne a navyše ich nie je schopný ich ustriehnuť. Dieta skúša na mne už mesiace jeho odporné pohľady a vraví ako sa hnevá. Proste nemôžem ho s deťmi nechať ani chvíľu. Musím vydržať kým pôjdu do škôlky a už teraz tŕpnem čo keď budú často choré. On už má plány ako bude deti dávať choré k jeho matke ktorá o ne absolútne nejavila žiaden záujem kým nedovŕšili manipulovateľného veku. Teraz je jej záujem taký na oko a len o jedno dieťa. Nerešpektuje výchovu, nekomunikuje, zdravotné obmedzenia nerešpektuje nič a učí to aj jej syna, žiaľ už aj moje. Proste som handra a maternica pre nich nič viac.

alexnina777
7. feb 2024

Toto je tragédia.. máš svoju rodinu? máš niekoho kto ti dokáže pomoct kým sa dokážeš osamostatniť od týchto manipulátorov?