Ako sa vám prejavovalo vyčerpanie v materstve?

15. nov 2024

Som celkom zúfalá…cítim sa strašne vyžmýkaná, bez energie, bez nálady…celé dni by som len revala a zamýšľam sa nad tým, čo sa so mnou deje. Dieťatko nemáme nejaké veľmi náročné, ale asi ma dohnal nedostatok spánku (chodila som dosť neskoro spať). Mám zapadnuté oči a opuchnuté viečka a cítim sa strašne pod psa, akoby som to nebola ja.

viestta
15. nov 2024

Ide vikend, dieta nechaj otcovi a ty si odpocin. Prespi cely den, chod niekde na kavu, prechadzku, za kamoskou. Jednoducho si daj volno. Otec je tiez rodic, ma sa vediet postarat.

kavasmliekom
15. nov 2024

Veď si pospi. Zakazuje ti niekto? Týždeň by som len spala, kojila, prebalovala a spala. A nech manžel navarí, alebo zoženie jedlo. 😄

colsami
15. nov 2024

Mas dalsie deti, hospodarstvo alebo statok?
Jedlo objednas alebo navaris (Ty ci muz) aj na 2-3 dni.... Netreba Ti chodit do roboty, upratovat, nic riesit - tak chvilu nerob ine okrem toho, ze male nakrmis prebalis ulozis a vzdy si pospis s nim. Okrem toho chod len na wc a najest sa. S cim inym sa uhanas? Este ked mas dobre dieta.

petamich
15. nov 2024

Pokojne to moze byt aj poporodna depresia, kazdopadne ak citis, ze mas deficit spanku, tak nebud dlho hore ale chod skor spat, ja od kedy som sa vratila do prace a k tomu dieta veru casto idem spat s malym o 20:00, lebo sa neda ist na spankovy dlh vecne

gulicka277
15. nov 2024

Ja tiež nemám náročné bábätko unavená som tiež není ale v hlave mám strašný zmätok...

lilizzachy
15. nov 2024

Potrebuješ zmenu trošku...mne pomohlo keď som už bola totálne vyčerpaná išli sme prespať ku svokre a ona mi nosila dieťa len nakojit inak sa starala o neho ona deň a pol som prespala v kuse 😃 okrem toho keď ma budili na kojenie ale bol to super reštart

k47
15. nov 2024

Nedostatok spánku vedie k depresívnej nálade. To. neokašleš.
Riešila by som to v poradí spánok, voda, strava, čas pre seba a ak by to nestačilo, tak lekár, psychológ.