Ahojte,ako sa vám podarilo zosúladiť rodinný život s prácou? Čoskoro ma to čaká. veľmi si to neviem predstaviť. Zrazu tak málo času s dcérou.
Ďakujem
Musis to brat tak, ze dcerka potrebuje aj ine kontakty, nielen s Tebou a Ty nakoniec tiez. Snaz sa z toho urobit pozitivum, napr. ze sa budes moct aj Ty realizovat. Inak, treba zapojit aj manzela a potom sa to zvlada vsetko lepsie.
Pracujem na ciastocny uvazok aby som stihala byt aj s detmi, aj mala cas na seba a na domacnost. Zatial nam to vsetkym vyhovuje.
uplne normalne...proste mame režim...rano skolka, praca a poobede po nu pridem o 15.30 a ideme domov a mame casu na seba až-až....ver, že v skolke bude mat kamosov a aktivity a bude jej dobre- ja osobne som teraz spokojnejsia ako ked som bola doma- už mi zacinalo z toho prepinat
začiatky sú ťažké, potom sa dá nájsť systém keď sa chce 😉
Nepodarilo 🙂 a to ma mrnava 6. Ale zasa je to o tom kto tu starostlivosť v rodine o dieťa "taha" u nás som to ja, cize co choroba to OCR 🤗 nemat takého šéfa a moznost HO nedala by som to. Teraz mala nastupuje v 6 rokoch do školy a ja sa modlím nech je to už OK a konečne môžem aj ja začať normálne fungovať. Teda za mňa ak máš dobrého manžela a dobrý vzťah to dáš ak je starostlivosť o dieťa len na tebe čakajú ta ťažšie 3 roky. Ale zasa niektoré deti chorlave niesu ak bude tvoje dieťa zdravé a nepodlahne skolkarskym "chutovkam" dáš to skvele.
zvyknes, ako vsetky ostatne matky.
taky je zivot.
zo zaciatku je to riadna haluz.