Ako sa vám podarilo zosúladiť rodinný život s prácou?

9. aug 2023

Ahojte,ako sa vám podarilo zosúladiť rodinný život s prácou? Čoskoro ma to čaká. veľmi si to neviem predstaviť. Zrazu tak málo času s dcérou.
Ďakujem

bublinka1426
9. aug 2023

zvyknes, ako vsetky ostatne matky.
taky je zivot.
zo zaciatku je to riadna haluz.

dskjhfdlkdjhl
9. aug 2023

Musis to brat tak, ze dcerka potrebuje aj ine kontakty, nielen s Tebou a Ty nakoniec tiez. Snaz sa z toho urobit pozitivum, napr. ze sa budes moct aj Ty realizovat. Inak, treba zapojit aj manzela a potom sa to zvlada vsetko lepsie.

lauriik
9. aug 2023

Pracujem na ciastocny uvazok aby som stihala byt aj s detmi, aj mala cas na seba a na domacnost. Zatial nam to vsetkym vyhovuje.

misana84
9. aug 2023

uplne normalne...proste mame režim...rano skolka, praca a poobede po nu pridem o 15.30 a ideme domov a mame casu na seba až-až....ver, že v skolke bude mat kamosov a aktivity a bude jej dobre- ja osobne som teraz spokojnejsia ako ked som bola doma- už mi zacinalo z toho prepinat

bagre
9. aug 2023

začiatky sú ťažké, potom sa dá nájsť systém keď sa chce 😉

lb1984
24. aug 2023

Nepodarilo 🙂 a to ma mrnava 6. Ale zasa je to o tom kto tu starostlivosť v rodine o dieťa "taha" u nás som to ja, cize co choroba to OCR 🤗 nemat takého šéfa a moznost HO nedala by som to. Teraz mala nastupuje v 6 rokoch do školy a ja sa modlím nech je to už OK a konečne môžem aj ja začať normálne fungovať. Teda za mňa ak máš dobrého manžela a dobrý vzťah to dáš ak je starostlivosť o dieťa len na tebe čakajú ta ťažšie 3 roky. Ale zasa niektoré deti chorlave niesu ak bude tvoje dieťa zdravé a nepodlahne skolkarskym "chutovkam" dáš to skvele.