Ahojte. Chcem sa opýtať ako riešite situácie s bábätkom, keď máte nejaké plány na večer. Myslím ako napríklad nejaká oslava, posedenie..... Chcete ostať obaja s manželom, priateľom, ale nemá vám kto postrážiť dieťa. Ide vždy jeden z vás domov, alebo dáte bábätko spať napríklad do kočíka zatiaľ a potom ho predložíte doma do postieľky?
Myslím výnimočné situácie, nie každý vikend alebo každý mesiac!!! Ak by ma chcel niekto odcudzovať, že prečo si robím deti keď sa chcem "flákať".
Ďakujem 😊
Odsudzovať, od slova odsúdiť, odcudziť sa môžeš s niekým s kým sa nestretávaš.
do 1,5roka bolo nerealne ju nechat s hocikym inym ako s manzelom, takze ano vzdy siel jeden z nas domov. nase dieta v kociku spalo len ked kocik isiel, takze nula bodov 😂
Za 6rokov ako mame deti /dnes uz tri/ som s muzom bola akurat na dedinskej zabave, ked mal najstarsi rok, spali sme u babky, boli sme na telefone....a uz nikde ;(
Chodime stale obaja.
Babysitterka. Prvy x to bolo v troch mesiacoch. Podla toho ako bolo drobcom.
@1mina zatiaľ sme to tiež riešili, že šiel jeden z nás skorej domov 🙂
@babulkomale pardon😁
@rk123 môj nemá problém s tým, že by nespal keď sa kočík nehýbe 🙂
@evka258 😪 snáď sa to zmení čím skôr 🙂
@rebrambora tak nad touto možnosťou som vôbec neuvažovala
Mne to nevadi, ale je dobre ked to budes vediet, potom to aj deti v diktatoch naucis spravne 🙂
Ja by som uložila do kočíka a potom preložila do postieľky
Pokial sa dalo, siel s nami a spal v kociku. Ked sa nedalo, tak sme uz sli domov.
Ja som si ani jednu svadbu s detmi nad 1r neuzila...jeden nechce tancovat, druhy reve lebo hlucna hudba, zatancovat s manzelom sa nedalo. Kym male, tak aspon spi a kocikovat moze hocikto.
A babky nie su k dispozicii tak obcas ? 🙂
no nechodili sme, ale sem tam dosli moji rodia a svokra a postrazili ale to bolo mozno raz za polroka - ale nekojila som. A kedze vsetci su daleko ani teraz nikde moc sami nechodime, nemame take ze zavolam svokru, mamu a zajhtra doleti, ani ked su chore ani ked v skole vyhlasia riaditelske volno - nic take
To este len pridu problemy, ked pojdes do prace a nebude mat kto strazit ... Ja mam moznost HO, ale ine mamicky co nemaju starych rodicov to maju dost tazke
Isli sme domov s dieťaťom, alebo jeden z nás. V prípade svadby, oslavy sme riešili hotelovú izbu v danom zariadení, mohli sme zostať o niečo dlhsie, ale vzdy jeden siel na izbu uspat a po čase sme sa prestriedali pri spiacom dietati.
U nas kazdy zvlast. Keby to ozaj bolo cosi vynimocne a vazne,tak by som skusila uspat v kociari alebo v nosici a prelozit do kociara ale len v tom pripade,ze poznam babo a je kludne a vie tak spat.. lebo co z oslavy,ked nonstop budem aj tak pri babatku? Alebo ho mala stale na sebe a neuzila si vecer? Ja som s malym babom radsej doma v klude.
Ked ti vie spat v kocari, kludne nech tam spi a potom ho prelozis do postielky. Nam sa to stavalo pri cestovani, ze sme niekde prisli neskoro vecer a bolo treba este jest, tak spal san v kocari, kym sme sa nenajedli a potom sme ho prekladali do postele
Ja som takto robila babysittingy popri VS..par isiel na svadbu/ oslavu aj s dietatom a nasledne mi ho doviezli k nim domov kde som dohliadala ja a oni sa spolu mohli zabavit.. prospesne aj pre vztah ked mali chvilku pre seba v spolocnosti 🙂
Rozne, pri prvej dcerke sa mi podarilo ist na svadbu ked mala 2 mesiace - strazila moja mama, niekedy strazia rodicia ked sa da, jednu svadbu mama zrovna ochorela takze muz ostal tam a ja som sla o 9tej domov. Podla.situacie ako sa to da zariadit, podla toho ake je dieta atd 🙂