Ahojte. Mám ročnú a štvorročného. Som s obomi doma. Keď sa o nich zrovna nestarám, viac menej oddychujem, kukám telku a pod. Ale chcela by som robiť niečo trochu kreatívnejšie, nech deti vidia, že aj mňa niečo baví. Čomu sa venujete vy? Ja mám pocit, že ma nejako nič nebaví, a chcem vedieť, čo robíte vy - niečo vyrábať, kreslíte, háčkujete, čítate....?
Varime spolu pecieme sadime kvety pestujeme melony polievame robime veci z modelovacej hliny chodime sa kolobezkovat pesie tury .. chodime na bazen do detskeho centra niekedy arcades hry. Play date. Moj relax je ked upratujem a pocuvam pri tom podcasts.. alebo ked konecne spia tak 2h tv mobil Rob co ta bavilo nez si mala deti alebo Skus nieco nove. Ja som v mladosti precitala cez 500 knih potom pocas nocneho kojenie par stoviek e books ale uz som vycerpala tie co mà bavili Mozno o par rokov ked zabudnem dej tak sa vratim k tym co mam najradsej.
Ja som si objednala vlnu, ze sa naucim strikovat. Aj zahony mi manzwl urobil, ze budem zahradkarcit. Aj olatna mam kupenw, ze budem malovat. A este milion takych veci, a nic z toho nerobim, lwbo kukam telku😂
Ahoj,
ja šijem 🙂. Malemu sa to vzdy pacilo a dnes bol nespokojny, ked so upratovala. Povedala som, ze budem sit, no pradlo nepustilo. Tak stale hovoril - ake maminka, ši! 😂
Nie su to momentalne ziadne prevratne veci ale tesi ma to.
ahoj, ja som pri detoch vysivala (take tie predtlacene obrazky, co mas vysivat podla zadaných symbolov, kazdy symbol znamena jednu farbu), maju ich plno napr. v Tedi aj s bavlnkami, alebo som skusala nove recepty na jedla, zavarala som atď. Ale pri 1-rocnom a 4-rocnom by som pokojne iba spala alebo relaxovala pri knihe/TV. Urcite mas toho pri nich vyse hlavy.
Relaxujem tak, ze vypadnem aspon na polhodku/hodku od deti😁 byvam v meste, tak sa vybehnem potarat po obchodoch. Ked sa da, zbehnem aj sama na obed do restiky, na kavu. Sprchujem sa v noci v klude😁 Aspon kusok serialu, alebo filmu.. cely nevydrzim kvoli unave. Snivam o kine. Tiez nemam bars sofistikovane zaluby, len telefon a telka. Uz aj to varenie sa mi sprotivilo na materskej dost.
Pre mňa je najväčší relax beh a bicykel. Vždy keď deti večer zaspia obuvam tenisky a užívam si ticho, voľno a slobodu. Vyvetrám sa, urobím niečo pre seba a telo. Počas dňa pri deťoch nemám vôbec čas zapnut telku, takže ju nepozerám vlastne vôbec.
keď ťa nič nebaví, prečo si myslíš, že ťa bude baviť to, čo baví mňa? Záujem musí vychádzať z teba, ináč budeš to, čo ti poradíme, robiť nasilu a to nie je relax, ale povinnosť
Tak môžeme tu ti písať všetko možné, ale či to bude baviť aj teba? Napríklad ja milujem čítať
Nic iné ma extra nebaví. Proste len sediet a čítať to je môj relax.
Nevyzivam sa v záhradke, pečení, ručných prácach. Nikdy ma to nebavilo,ani som sa k tomu nenútila. Ešte tak krížovky, osemsmerivky, maľované krížovky. A milujem ísť len tak von na prechádzku, sama ticho nič iné.
ja mam jedno dieta, ale teda tiez je velakrat ten oddych narocny 😀 neviem si to predstavit pri dvoch. ale tak samozrejme, ze sa to da, ked sa chce, su maminy, ktore maju aj tri deti a vedia si najst na seba cas, chodia dokonca cvicit, proste cokolvek, co robit chcu.
Skús Pinterest,tam nájdeš nápady na čo si len spomenies,aj nespomeniem,často sú aj návody,a veľa veci na tvorenie s detmi
Ja mám tiez (skoro) ročnú a 4 ročného, ale teda syn chodí do škôlky na celý deň. Dcéra má ešte 2 spánky takže doobeda mám cca 2h pre seba, z toho hodinu cvičím, každý deň. Je to môj čas a môj typ relaxu. Za zvyšnú hodinu stihnem sprchu, čo to spratat, naobedovať sa. Pri obede pozerám seriál, vždy mám niečo rozpozerane. Pozeram hlavne v Aj, lebo som sa rozhodla že na materskej sa zlepšovať v tomto jazyku. Teraz budem mať syna 2 mesiace doma a dcéru už chcem prestavit na 1 spánok tak uvidím, koľko času si dokážem odrezať pre seba 🙈
Ahoj, ja som v tomto období začala maľovať kamene, s detmi sme vonku pozbierali, ja namaľovala ( a to teda prve boli riadne obludy 😅) a potom sme roznasali na prechadzkach. Mna to maľovanie hrozne bavilo...to bol pre mna relax a este som rada a často spala....
Ja robím tiež nič. Lebo nie som zrovna kreatívny človek, takže nič prevratné. Ale mňa veľmi baví byť len tak doma