Ako nájsť čas pre seba ako matka?

28. feb 2025

Ahojte,potrebovala by som denne nejaký čas,kde sa môžem venovať svojim záľubám,myšlienkam a pod.Ako to niektoré zvládate,keď máte obmedzené možnosti pre psychohygienu.

koniarova
28. feb 2025

Zapriahnúť manžela a rodinu. 😂😂

autor
28. feb 2025

@koniarova 🤗áno,to tiež

jana_eyre_2
28. feb 2025

Človek si zvykne na všetko.. aj na to, že na seba moc času nemá.. ja viem že to nie je žiadna rada a dokonca ani dobrá, ale tak nejako to je.. 🥴

lonely66
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terry658
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia13022023
28. feb 2025

Síce nemám obmedzené možnosti, ale to sa to, že sa stará aj muz rovnakým dielom ako ja. Obaja mame čas pre seba.

bolarazjedna
28. feb 2025

Ja si robím voľný čas, keď deti spia, na obed a potom večer po 9tej...ake este som na RD, keby chodím do práce, tak by to bolo zložitejšie

petamich
28. feb 2025

Kym som bola na rodicovskej, tak sme si regulerne striedali starostlivost - manzel prisiel z prace a preberal stafetu, takze som mala cas na seba. Odkedy som spat v praci cas mam hlavne, ked dieta zaspi, pripadne ked ho uspava manzel idem si zabehat a pod., obcas proste to davame na striedavu starostlivost, aby kazdy z nas mal priestor pre seba 🙂 ale samozrejme je ho menej ako pred dietatom

miriamzba
28. feb 2025

Ak to zistis, daj vedieť. Ja som doteraz na nič neprisla. Asi len počkat kým podrastu...? 🤔

eliska13
28. feb 2025

Keď poobede zaspia, večer.Nikdy som vtedy neupratovala, nevarila

cimage
28. feb 2025

Mne ked muz zoberie deti, ze odpocin si, tak co urobim? Cela natesena vylestim dom a uzivam si, ze ma nikto nevyrusuje a nikto mi nepobeha cerstvo umytu podlahu 🤦🏽‍♀️.

zuzinka888
28. feb 2025

Ja sa snazim domace prace urobit s dietatom formou hry ano trva to dlhsie ale aspon nemusim rozmyslat ako dieta cely den zabavit- potom ked spi mam volno. A jed pride manzel tak 1-2h opat. Takze da sa.

nikushka8
3. mar 2025

Vyuzivala som cas,ked deti spali. Ked presli na 1 spánok, bolo to krasnych 3,5h (nikdy by som ich nebudila,aby isli skor vecer spat, proste to bol cas len pre mna).