Ja som 10 rokov chcela dieta, ale potom som otehotnela a ked som to este nevedela, zacala som sa citit absolutne neschopna vychovy, lebo som taka dost unavena, tak som zmenila nazor, ale ked uz teraz viem, ze to je na ceste, tak neviem, uvidime, jak to bude.
Čo ťa doviedlo k myšlienke že si neschopná výchovy? Len tá únava, že nebudeš stíhať alebo vládať starať sa?
Su to hormony. Mala som to aj v tehotenstve, ze som bola smutna, bolo mi zle, bola som pn, cele dni doma. A aj po porode som celu prvu noc v porodnici nespala a rozmyslala, ako toho mojho synna zvladnem vychovat, aj som si poklapala. A uz ma 17 rokov, dcera 15 a stale sa obcas citim neschopna vychovy 😅.
@michaela789 no presne, to ze som bez energie a zijem uplne inak, predtym som bola velmi aktivna. Myslim, ze teda urcite zvladnem, co bude treba, len v tom stave to zas nie je to, co by telo asi chcelo este viac, ked uz je to napoly zariadene. Asi to posobi na mozog, motivaciu, tie hormony. Uz mi to aj zdvihlo naladu, ze som sa dozvedela, ze som v tom a som trochu menej nabrucena, tak sa mi ciastocne ulavilo od nervov.
@leidin ver mi, že tehotenská únava je niečo úplne iné ako byť unavená z bežného života. Plieskajú s tebou hormóny, telo maká na 200%, všetko zaberá 2x viac ako bežne - srdce, obličky, pľúca, tráviaci trakt je zas naopak spomalený,.... No povedzme si pravdu, dovolenka to nie je 😅 Nečuduj sa, že máš toho dosť . Ale bude to v pohode. A aj keď sa veľa vecí poserie, už to budeš brať úplne inak postupom tehotenstva, keď sa zžiješ s novým stavom ale aj potom, keď už bude dieťa na svete. To čo prežívaš nie je absencia materinského citu ale úplne normálne tehotenstvo a výkyvy s tým spojené.
@leidin hormóny hormóny