Ako byť pozitívne naladená pri deťoch?

27. máj 2024

V poslednom čase som úplne bez nálady, v depresiách. Chcem aby som bola pre deti ťahúňom hore, nie dole. Čo by ste mu poradili?

jajana_2
27. máj 2024

Prísť na dôvod a snažiť sa ho vyriešiť.. ak je toho veľa v rámci možností si oddýchnuť.. Lebo sa dá chvíľu predstierať že je všetko okej ale potom to bude ešte horšie..

leonakr
27. máj 2024

Ahoj,veľmi ťa nepoteším🫤.U mňa to tak začalo a po veľmi dlhom čase prešlo až do depresie a úzkostí.😞Musela som začat brať antidepresíva.Ale určite je v Tom viac ako len smútok.No spätne kym som prišla nato,že potrebujem takúto pomoc a spätne sa pozerám na prežitý čas tak niekde to takto bolo,že som stratila radosť aj keď som si myslela,že to tak nie je🫤nevšimla som si to vtedy.drzim ti palce

mamamasama
27. máj 2024

Mať koníčky a čas aj na seba.

basska_b
27. máj 2024

Tu je privela faktorov, nez aby sme my nieco poradili. Nevieme, ake stare mas deti, co presne ta valcuje a trapi, ci mas niekoho na podporu a pomoc a pod. Ak mas ale problemy s depresiami, prave tvoje deti mozu byt motivator, ze to budes riesit. A ked sa nepodari vyriesit to "doma", bude musiet pomoct odbornik. Nie je to hanba! Ked dakto povie, ze ho boli koleno, ze ma problem so stitnou zlazou, ma hemoroidy, akne, ostrohu, cokolvek z fyzickych neduhov, vsetci len pokyvkaju hlavou a polutuju ho a je normalne, ze hlada odbornu pomoc a ked ma niekto psychicky problem, vsetci prevracaju oci, ze si vymysla... nie je to tak!

marianarem
27. máj 2024

Opis trochu, ako zijete, pripadne v com vidis pricinu.tych nalad. Nieledy staci nejaka jednoducha zmena, niekedy treba odbornu pomoc.

kitycat
27. máj 2024

Mat zdrave deti by malo byt tym najvacsim tahunom.

Vsak si pozri nejake Siedme nebo alebo Vymenu manzeliek ako niektori ziju.

Ak ta toto nenakopne tak neviem

larena
27. máj 2024

Tak materská nie je pre každú..ja som na tom bola podobne bola som v úplných depresiách na nič som sa netešila každé ráno som sa budila úplne bez nálady..mna to uplne ubíjalo byť hentak doma cítila som sa akoby som úplne upadla..z normálneho života som mala pocit že som zrazu len s drdolom na hlave a varím upratujem+žiaden kontakt s ľudmi no hrôza citila som sa ako taká chudera.Mne pomohol jedine návrat do práce teraz si aj ten čas s malou užijem úplne inak ako keď som bola doma

autor
27. máj 2024

@larena v tomto ja nemám problém. Mám po škole, roky praxe, deti milujem. Problém u nás je rodina, prieky a závisť že niekto tú rodinu má. Takže robía aj nemožné, aby mne aj deťom znepríjemnili život čo to dá.

larena
27. máj 2024

Tak v tomto asi neporadím lebo toto našťastie nepoznám..ale ako vám znepríjemňujú život??

autor
27. máj 2024

@larena nechcem to tu rozoberať snažím a sa sústrediť na deti a na rodinu celkovo. Niečo tu bolo spomenuté takže skúsim rady písané vyššie.