Zdravím zienky chcem sa spýtať ci ste tu take ktorym sa vyrazne nastrbil vztah s manzelom po narodení dieťaťa ci ste mali krízu vo vzťahu a ak ano podarilo sa vam to prekonať?? Ja mam 3 rocnu dcéru a hlavne posledný rok je to medzi muzom a mnou velmi zle.. Malá je dost náročné dieťa do toho jej zacalo obdobie vzdoru kedykoľvek sa hodí o zem a vresti a prestavame to zvládať vkuse hadky výčitky.. Aj dnes sme sa koli nej pohádali v obchode totálne trápna situácia
Ano mali sme vela hadok, kadecoho kym sme sa naucili vsetci spolu žiť 😉. Teraz ma maly 6 rokov a vserko je ok 😊. Dokonca mi dnes manžel posal srdiecko do sms, cim ma uplne dostal 🤗 Treba vydrzat..... prekonať
hlavne sa snazte prezit... je najlahsie uniknut od povinnosti.. najma zo strany manzela... dieta nie je len radost ale aj starosť... stoji vela pozornosti,,, casu,,, aj penazi🙂prinasa tak radost ako aj starost.. a nezhody su aj budu..tak sa drzte spolu.. lebo ak budes sama budes sama na vsetko.. takto radost aj starost je na pleciach 2 ludi:D
a PS: v obchode sa pred ludmi nehadajte...
@macekovam ja som nechcela.. Neznášam to hadat sa pred druhými ale manžel ma tam tak vytočil ze sa nedalo
Nasa ma sice len polroka ale poviem ti dolezite je byt vo vychove zajedno 🙂 videla som ako to bolo u znamej ze ona bola ta zla mama a ocko bol najlepsi...co mama zakazala ocko povolil a tak....
Poradim ti dajte dieta niekomu postrazit a spravte si rande 🙂 porozpravajte sa poriadne o vsetkom vklude...treba si ujasnit iste situacie ako na nich reagovat atd
nabuduce mu nechaj dieta a chod von.. daj si zmrzku....
možno by pomohlo, aby ste išli niekam len vy dvaja a vyjasnili si postupy vo výchove. Hádať sa v obchode nevedie k ničomu, len k zhoršovaniu vzťahu medzi vami. Treba aby ste si obaja uvedomili, že vaše dieťa má náročnejšie obdobie, ale to pominie a zase bude lepšie, kým sa prehupnete do puberty. 🙂 Ak sa malá treskne o zem v obchode a ste tam dvaja, jeden ju zoberie von, nemusí nič komentovať, druhý dokončí nákup. Aj dcéra sa naučí, že jej malé javiskové formy nebudú mať žiadny účinok. Ak sa šmarí doma a jačí, prekročiť, uvariť kávu a ignorovať. Nebude publikum, nebude komu robiť divadlo. Nie je to ľahké obdobie, ale zase nie také, aby vám zničilo manželstvo.
Narodenim dietata sa zmeni vela veci a aj harmonicky vztah prejde skuskami. Prve koliky, zuby a pod boli ok, to sme boli za jedno, dieta este neodvravalo. Horsie je to, ked dieta zacne prejavovat svoj charatker a ked sa zacne zrkadlit vychova. Ja som na dceru prilis makka a priznavam si to, moj otec bol prisny alkoholik a ja nedokazem po nej ozaj kricat. Aj zvrestim, ale vzapati ju objimem a ma co chce. Viem, ze nerobim dobre, ale tak to je. Co sa mi vsak paci na mojom muzovi, ktory je ozaj prisnejsi a zasadovejsi (aj ked jeho princezna je vzdy spokojna), ze mi nikdy nic nevycita. Ak hovori, tak povie ze SME ju rozmaznali, nie ze JA som ju rozmaznala, ze jej vzdy DOVOLIME, nie je dovolim, co chce, aj ked obaja vieme, ze to ja, ale proste podielame sa obaja, lebo ja som ta, co je s nou 14 hod, on ide do prace a zivot gombicka. Za 2 hod sa mu dobre rozkazuje. Ked je s nou cely den, tiez si necha po hlave skakat. Takze nas vztah nijak neutrpel, lebo sa chapeme a rozpravame (z napisanebo moze vyplyvat, ze moje dieta si moze robit co chce, nie nemoze, mame pravidla, ktore nepovolim, ale hluposti ustupim, akoze uz sa mi ju nechce 20 min hojdat, ale ona este chce, tal ju pohojdam este 5 min, ale upratovanie, jedenie, a pod. mame pravidla)
Máme 14-mesačné dvojičky a popritom staviame dom. S manželom sme od prvého rande spolu 15 rokov. Čo sa narodili deti, bolo pár horkokrvných debát, ale hlavne ja som oveľa citlivejšia aj emotívnejšia, párkrát na mňa doľahla realita dvojičiek (nemáme inú pomoc, ale ani o to nestojíme). ALE - vždy sme si to s manželom vysvetlili a tým, že sme v podstate zohratý pár, tak nás to celé len utužuje. Takže odpoveď na otázku od autorky: naše manželstvo je pevnejšie a my musíme byť zohratejší ako nikdy predtým.
Nepoznám rodinu, kde by to bolo ok po narodení dieťaťa, vždy sa niečo nájde, musíš vydrzat
Ano...je to bezne...kedze sa uz starate o noveho clena a nezhody prichadza z nedostatku casu elebo unavy.prechadzame tym vsetci