Môj 2 ročný behá a všade padá a udiera sa! Ako tomu zabrániť ,vraj mám na neho viac dávať pozor ,to chodíte stále za deťmi či ako?
@ivangeline a tiež ešte padá a úrazy?
Hladat pricinu padania, napr slaby zrak.
Vcera nepocuvla a sla na starieho brata bicykel... Hrca na cele...kedze na spickach sa tazko brzdi. Inac len oskrete kolena,co mi pride normalne...ze obcas spadne. To aj starsi na nohach. Teraz v lete v kratkom a kamienky..Nic vazne. Su motoricky pohode.
Ono to prejde. Môj ma teraz 3 roky a padne len občas ale keď mal 2 tak to padal ako hruška 🤣 vkuse otlceny, mozole na hlave ako tomu zabrániť? Nijako, deti sa musia naučiť padať, dávať pozor trochu sa učiť zodpovednosti. Ja som môjho nechavala vždy tak nech sam zisti co je nebezpečenstvo. A naučil sa ma 3 roky vie sa odstúpiť keď kde auto, bicykel a podobne veci. Vie pekne zísť po schodoch, neboj sa to prejde ako všetko
Na pobavenie :D boli sme minuly tyzden v Zoo kosice a videla som chlapceka s rodinkou chlapcek zlomena ruka a oco na neho krici nechod tak blicko na kraji cesty lebo sa zamotas a spadnes, 😅 a mamina len 😅 nech spadne zlomi aj druhu ruku ked mu raz nestacilo.. nemyslela to zle nebolo to povedane nejako hnusne clovek dava pozor na deti ale niekedy to nevystihne , moja neter pribehla hore schodmi(5-6 schodov) do domu pozrela som na nu hovorim zoberiem hrncek a pojdeme spolu( nevedela este ist dole schodmi) otocila som sa k linke zobrala hrcnek realne 3 sekundy.. a uz som pocula krik ze spadla dole schodami.. dole pri dome bolo dalsich 6 ludi a nikto si to nevsimol, nic sa jej nestalo nespadla priamo na hlavu a v podsatte z 3tieho schoda lebo tak sa zamotala, ale zlakli sme sa kvalitne, uz vecer chodila dole shcodami na zadku.. clovek tiez nevie byt vsade.. a to mas jedno. predstav si co by to bolo pri troch detoch naraz ..
Ver mi, že kým to dieťa maš kontrolou je to ok. Môj 19r.syn je momentálne na dovolenke, denne mi posiela fotky a videá z atrakcií,ktore didn't s priateľkou naplánovali vyskúšať,vieš ako sa bojim o neho? A to je dospelý. Snažim sa myslieť pozitívne a som rada, že si takto užívajú, ale..... Bojim sa o neho viac, ako keď mal 3,7,15r.Stale som ho mala pod kontrolou ale teraz už nie😒
na bicykel aj kolobežku im dávam prilby aj chrániče
Od nejakeho roka a pol chodim menej a menej. Obcas sa bojim ale ten strach je rovno premeneny na hnev.. ze co ma nepocuva,to si chce ublizit? xD