Aj vy sa cítite samé na materskej?

28. okt 2024

Ahojte mamičky aj vy sa cítite samé ? 🙂 partner je poväčšine v práci, rodičia a rodina si žijú svoj život a kamarátky nemám 🙂 nie že by mi to úplne vadilo ale cítim to
Len dúfam že nie som sama a je tu tiež niekto kto ti chápe

evcagabi
28. okt 2024

Ano 🥲

gaia14
28. okt 2024

Mam psa, tak kocikujem aj s nim. Mne ta samota az tak nevadi, zvykla som si na nu od covidu...

juliet86
28. okt 2024

tak skus najst mamky kamky v okoli al teda nezijete na samote. to pomaha

lienka_anulienka
28. okt 2024

Môj manžel k tomu chodí ešte na turnusy... A ked je doma tak je na stavbe.. 😅 Niekedy to riadneezoe na mozog, ked celé dni vediem dialógy iba s ročným synom... 🙄😅.

evcagabi
28. okt 2024

@lienka_anulienka milujem, ked chlapovi poviem, ze som taka sama a nemam sa s kym ani porozpravat a on hned pohotovo, ako sama? Ved si s malou 😅😅 alebo ze sa mam ist prejst s kocarom ked je v praci - tak mam spolocnikov - 2m malu a kocar 😅

gulicka277
28. okt 2024

Priateľ v práci buď do 14 alebo do 22 večer, kamarátku mám iba jednu čo mi býva 60km odo mňa, keďže som mladá mamička tak moja mamina ešte pracuje a brat so segrou ešte študujú takže áno poznám to som skoro stále sama. Ale snažím sa to zvládať teda skôr zvykať si pomaličky predtým som bola skoro stále s niekým či počas tehotenstva alebo štúdia na škole, brigáde alebo doma s maminou a babkou...

petronellla87
28. okt 2024

Neviem ako staré máš deti, ale u mňa toto prešlo keď dcérka dorastla na detské ihriská, tam som si našla kamošky. Aj keď mne ta samota nejak extra nevadila😃

11bodka11
28. okt 2024

Nemala som to tak. Muz robi do 14:00. Tri domy od nas som mala maminu aj sestru. Vzdy aj kamosku na kocikovanie a stretavanie sa. Byvam v rodnej dedine, kde kazdeho poznam cize vzdy bolo s kym pokecat. Ja som praveze ledva cakala kedy budem sama chvilu 😀Najkrajsie obdobie pre mna.

diewcatqoo
28. okt 2024

U prveho dietata ano. Sme daleko od rodiny a mesiac pred porodom sme sa prestahovali z mesta, kde som mala aspon kolegyne z prace, do ineho mesta, kde som nepoznala absolutne nikoho. Do toho muz stale v praci, dieta stale len plakalo a nevedela som kvoli comu. Z toho stresu, osamelosti a nevyspatia sa mi rozbehla celkom slusna poporodna depresia.
Teraz som znovu po par rokoch na materskej a som taaaaaaaaaak rada, ked som obcas sama.

hederamonstera
28. okt 2024

@11bodka11 tu mas 🍪

lauriik
29. okt 2024

Pri prvom dietati som to tak citila. Prestahovali sme sa do ineho mesta. Muz vela pracoval a ja sama s uplakanym dietatom cele dni. Kamosky daleko. Pamatam si, ze som sa citila extremne sama. Aj ked som sa s niekym stretla tak dieta cely cas revalo a nepovedali sme si ani 2 vety vkuse 😔 Nastastie pri druhom uz to bolo o moc lepsie.

lienka_anulienka
29. okt 2024

@evcagabi keď sa ku mne vonku ozve niekto dospelý tak normálne ani neviem odpovedať 😅.

ina2405
31. okt 2024

Pre extroverta, ktorý má rád spoločnosť je materská náročnejšia.
Ja som rada, že som sama a nemusím nikam chodiť.

11bodka11
31. okt 2024

@ina2405 presne. Ja mam ist uz do prace a ut teraz mam depky ze budem musiet byt s ludmi.

vilma7
1. nov 2024

Kamarátky aj keby si nejaké slobodne mala, asi by si ich musela rýchle vymeniť.
Aj u mňa sa veľmi pretriedilo, keďže o trávenie voľného času s deťmi slobodne baby veľmi záujem nemajú. Chápem.
Nasla son si kamarátov cez deti a ak budú deti väčšie, bude to lepšie. Na ihrisku, cez škôlku atď.