Aj vy máte pociť, že sa po pôrode rozpadávate?

4. nov 2024

Zeny, neviem cim to je ci som len ja divna, ale po porode 1-2r som zacala mat tolkoooo zdravotnych problemov,ze si pripadam,ze sa ochvilu rozpadnem :D tiez ste na tom tak? Ci sa citite viac-menej ok?

flatwhite
4. nov 2024

Ja som 2 roky po porode a presne, uplne mam pocit ze furt daco mam .. tam migreny zacali, tam zapal sedacieho nervu.. 😀hormonalne zmeny ani nehovorim, to uz normalne rozmyslam ze si sam urobit ten hormonalny profil 🤦🏽‍♀️

ivka21
4. nov 2024

No veru samé alergie už sa bojím aj najesť pred pôrodom mi nič nebolo

3princezne
4. nov 2024

Ano, bola som zdravotne uplne mimo, zrejme kvoli unave, nespatiu, stresu. Dala som sa postupne dokopy, hoci sa to nezaobislo bez doktorov, ale aspon tak. Takze je tam svetielko na konci tunela 🙂

vero13
4. nov 2024

Mám to podobne, už pár mesiacov mám bolesti chrbta a teraz asi dva týždne mi to začalo vystrelovat až do vaječníkov (pritom malú nejako extra nenosím) to ešte len začínam riešiť, plus mám asi imunitu v prdeli pretože nonstop mám afty…

autor
4. nov 2024

@flatwhite no,asj by bolo dobre dat urobit hormonalny profil :D zapal sedacieho som mala tiez, ptoom este seknuty krk a blokadu hrudnej a krcnek chrbtice.

autor
4. nov 2024

@ivka21 poznam to,ja to iste,mala aom sice aj pred porodom ale po porode sa to zhorsilo. Tiez ti opuchaju pery ,jazyk po nevhodnej potravine? Co ti robi zle?

autor
4. nov 2024

@3princezne je to mozne,ze je to tym nespanim,zatazou, ze organizmus je na pokraji zrutenia
A co ti bolo? Ako dlho sa ti to tahalo?

autor
4. nov 2024

@vero13 och, tak to je neprijemne. Na afty inak dobre zabera zvyseny prijem B complexu, odporucam neuromultivit, jeden je bez predpisu,ten slabsi. Pomoze ti to.

3princezne
4. nov 2024

Bolo toho viac, celkovo chrbtica, problemy s klbom bedrovym, imunita sa mi oslabila, bola som casto chora, zacala som chodit na imuno-alergo. Plus sa mi spustila intenzivnejsie laktozova intolerancia.

3princezne
4. nov 2024

Ja som teraz relativne fit az po 7r od 1.porodu, ale ja som mala medzitym dalsie 2 deti este

17alexis
4. nov 2024

Áno, mám pocit, že umieram. Ja, čo som nikdy nechodila po doktoroch. 😀

mili2016
4. nov 2024

Hovoríš mi presne z duše som 16 mesiacov po pôrode a veru mám tiež taký pocit že mi je všetko čo môže. To že ma bolí chrbát a krčna chrbtica o tom už ani nevravím . Či žalúdok , navali tepla potenie ( môj muž sa čuduje ako sa môžem tak potiť keďže pred tehotenstvom som sa skoro vôbec) a.t.d veľa robí aj psychika a tú mám tiež niekedy v kely 😭

vero13
4. nov 2024

Beriem nejaké Bcko, ale ďakujem vyskúšam to, pretože mi to obyčajne nejako nepomáha

autor
4. nov 2024

@3princezne och no dost dlho sa to s tebou vlieklo,ale je super, ked sa citis aspon kus lepsie 🙂

autor
4. nov 2024

@17alexis a ako sa to u teba prejavuje? 😆

autor
4. nov 2024

@mili2016 to potenie man tiez, potim sa ako blbec. Tie, sa muz cuduje,ze ti stale nieco je? :p no,je to narocne obdobie.

autor
4. nov 2024

@vero13 vyskusaj isto, uvidis,ze pomoze.

17alexis
4. nov 2024

Kadejako. 🤣 Ale tak mam nohy posiate krcovymi zilami, co som predtym nemavala, bolieva ma chrbat, toci sa mi hlava, zalahuje mi v uchu kazdu chvilu, mam trochu znecitliveny palec na nohe - to pripisujem chrbtici, obcas mam take tocaky az na odpadnutie, velmi mi vypadavaju vlasy...

ivka21
4. nov 2024

Ešte som nebola u alergológa ale na preventívne mi zistili alergiu na laktózu s podľa príznakov viem ze aj kakao, oriešky, paradajky a pravdepodobne aj na práci prášok. V zime som mala exzem hneď po pôrode ale našťastie to mi už preslo

marianarem
4. nov 2024

Ano, bolo to tak aj u mna. Po porode sa mi zacal rapidne zhorsovat zrak. Tiez sa mi vyhodil ekzem po celom tele a vyklula sa z toho histaminova intolerancia.
Dalsia supa prisla po nastupe do skolky, ked sa u nas zacali neustale tocit infekcie. Pridruzil sa aj chronicky problem s dychacimi cestami, ktory je uz asi len na operaciu.

evickuska
5. nov 2024

@mili2016 urcite vela psychika, je to na nas zataz velka a velka zodpovednost 🙈

mtn112233
7. nov 2024

Áno po pôrode diagnóza jedna za druhou

maryetta
7. nov 2024

Vela zien mi to hovorilo. Na mna to prislo scasti po tretom. A teda po stvrtom porode 🙂 ako nie zeby som mala neviem ake diagnozy ale… mna vsetko boli. Taz hlava. Raz chrbat. Ruky vytahane….
Ale teda neprikladam to tehotenstvu ako takemu. Skor veku a unave.

evickuska
7. nov 2024

@maryetta veru tie porody a tehotenstva nicia telo, raz darmo 😒

tetapetra
10. nov 2024

Áno

milkyg
10. nov 2024

Zaujímalo by ma, či to mali ženy, ktoré rodili prirodzene. Či existuje nejaká súvislosť. Véd prirodzený pôrod ako taký je pre telo veľkou záťažou.

jajavm
10. nov 2024

Nevyspate noci a kojenie je velka zataz. Mne gynekolog poradil uzivat Zinkosel. Treba sa radsej poradit so svojim Mudr. A svoje robi aj genetika a vek. Nuz a horsie ako po porode,to zacalo byt po korone a po 40tke.

ailiba
10. nov 2024

Zalezi na tom co. Ano, po prvom porode ma bolelo cele telo. Ale do roku som uz bola uplne fit. Neboj, vela veci sa postupne napravi.

veronicka88
10. nov 2024

Po pôrodoch som bola extra rýchlo fit,no po hysterektomii to ide z kopca ako som začala viac športovať sa to upravilo

darijja
10. nov 2024

Ano. Presne...