2-ročný syn je a mňa upnutý a ja mám výčitky svedomia

14. nov 2024

Mam vycitky svedomia :( syn 2r je na mna strasne upnuty. Cely den chodi za mnou , stiska ma bozka ma proste laska a ma to opatovane samozrejme 100 nasobne od manzela aj mna… problem nastava ze ked vysavam atd furt chodi za mnou a dnes som nanho dost zvrieskla nech si uz ide sadnut a pozerat rozpravku kym povysavam. Chudak plakal potom som sa mu ospravedlnila len fakt chodi ako chvost za mnou a niekedy je to moc……. Mate to niekto podobne ze uz vypenite ?

hederamonstera
14. nov 2024

Neexistuje matka, ktora nikdy nevypenila. Ja aj ked vidim tych najvacsich zen majstrov a joginov, si vzdy pomyslim, nech si to skusi s dietatom.
Nemaj vycitky, ospravedln sa, pritul a uvidis, ze nabuduce vydrzis dlhsie nevypenit. Je to proste trening

thunderdome
14. nov 2024

Aaale z tohoto výčitky? Mňa mlátili jak žito, tak som si 2x rozmyslel či sa budem pliecť pod nohy.

autor
14. nov 2024

@hederamonstera
@thunderdome diky krasne , ano potulime sa potom aj mu poviem prepac mamka uz stratila nervy… najhorsie je ked manzel ide na 3 dni prec a som sama na vsetko vtedy to vo mne vygraduje najviac.

thunderdome
14. nov 2024

haaat nejako je naviazaný moc či čo… Ale zas keď zavadzia nevieš si klidne roboty spraviť. To každého naštve. A potom kričia. Po mme tooolko kričali, že ja sa čudujem keď sa niekto somnou normálne rozpráva lebo ja som na iné zvyknutý.

januska12323
14. nov 2024

Daj mu malý vysávač a vysavajte spolu.

thunderdome
14. nov 2024

@januska12323 to je haluz. Raz som videl takú milú fotku od jednej mamičky že tato fúrikoval na dvore a maličký syn za ním s hračkárskym fúrikom a úplne ho kopíroval.

thunderdome
14. nov 2024

Vidíš anonymka autorka prepoj to s hrou. Dobre tá Jana vypráva.

luciaruz
14. nov 2024

Mozno by nebolo od veci skusit s psychologičkou, ako ho naučiť trosku samostatnosti. Lebo toto je už moc.

kavasmliekom
14. nov 2024

Tak mu kúp vysávač a budete vysavat spolu, varte spolu. Ja viem, že je to únavné, ale nebude pri tebe večne. O rok budeš plakať, že je v škôlke a ty sama doma 😀

deni9
14. nov 2024

Presne to iste mam doma ( dvojicky 3 roky) furt nalepena na mňa, tiež vybuchnem

autor
14. nov 2024

@deni9 🥴🙈 milujem ho najviac na zemi ale tiez nemam nervy zo zlata. Nebijě ho absolutne nic ziadne po zadku ale kricim velmi

deni9
14. nov 2024

Ja ich tiež milujem najviac na svete , ale niekedy sa to nedá nervy povolia ,ale ja dám aj na zadok ak treba oni sú dve a niekedy divočina

euka210
14. nov 2024

@kavasmliekom ...to ako moj 8r ked sme niekde v obchode...stale len za mnou. To bude povahou...starsi sa v obchode schovaval medzi vesiaky s obleckom a behal vsade🤦‍♀️
Je taky mojko, potrebuje Ta, skuste robit veci spolu, aby nemal pocit, ze zavadzia.

marianarem
15. nov 2024

Jasne, aj ja vypenim niekedy. Moj mi sadne na vysavac a vozi sa na nom 🙂 Ale to je este ok. Pre mna je najhorsi zachod, tam fakt nechcem, aby niekto za mnou chodil. Niekomu to mozno nevadi, ale u mna je to za hranicou aj od dietata. Tam som sa parkrat musela raznejsie ohradit, ale aj som mu samozrejme vysvetlila viackrat, preco nie.
Pri tom vysavani, ked mi niekedy zasadne vysavac a zacne moc vymyslat na nom, ze napr vypina a zapina, tak nanho plati, ked mu poviem, ze ok, ale takto to vysavanie bude trvat o dost dlhsie, ze keby si zatial robil nieco svoje, tak to mam rychlejsie a rychlejsie by som prisla za nim.