Ahojte dievčatá, potrebujem poradiť knihu pre neter. Mali by to byt vianočné príbehy s peknými tradičnými ilustráciami, nech to vyzerá fakt tak sviatočne.
Máte nejaký tip?
@petronellla87 má 7, Vianočnú koledu o si všimla, myslela dom skôr nech je tam Viac príbehov....
@casiophea Malvinkine Vianoce je úžasná kniha,a ešte sa mi veľmi páči Keď príde zima do Snehovej Vsi,sú to naše Vianoce bez Santu, elfov a spol
Vianoce v Sniezikove dostala teraz dcéra (6r.) Ale nejak ma nenadchla tá knižka.
Keď chces niečo pekné kde sa spomínajú tradície a zvyky tak krásna kniha je Škriatok Rozumbiadok rok v prírode,je to na celý rok rozdele po mesiacoch,nie len Vianoce.To je u mňa Top knižka a kupovali sme ju vela deťom.uz je ťahsie zohnatelna.
Máme aj tu novú vianočnú koledy ale to je skôr podľa mňa pre starších.
Ďakujem, urcite nieco vyberiem.
@zuzanna_sc tie Malvinkine Vianoce vyzerajú pekne, asi vyhrala 🙂
@casiophea veru je.
Ja preferujem vianočné knihy z nášho prostredia,bez Santu a spol.
@casiophea krásne rozpravky aj ilustrácie sú napr Vianocne rozpravky pri kozube alebo Stedrovecerne rozpravky. Sú ozaj za pár eur a milo ma prekvapili , synovi sa tiez páčia .
@casiophea podla toho kolko ma rokov ... Luskacika, alebo teraz vyslo nove krasne ilustrovane vydanie Vianocnej koledy