Typ na knihu pre 8 ročného

25. jan 2022

Ahojte, viete mi dat nejaky dobry typ? Co by bolo zaujimave, malo myslienku, bolo vtipne, nebolo by to bezduche. Precital uz dost knih, ale boli to len take klasicke rozpravkove, kde zdokonaloval techniku. Uz by som chcela nieco preb"velkaca". Momentalne cita Grazlik Gabo a som fakt znechutena, hned na prvej strane o tom, ako je Gabo hrozne decko, ze sa za neho rodicia hanbia a ani sa k nemu na ulici nepriznavaju. Nema to ziadnu myslienku ani pointu, len robi zle, dokonca to nie je ani vtipne. Takze nic podobne nehladam. Dakujem za precitanie a typy.

keiko33
25. jan 2022

Môj čítal knihy od Davida Waliamsa.

majulino
25. jan 2022

Môjho velmi bavi Pan Gun a este Grazlik Gabo. Plus vsetko co sa týka drakov

ichbinich
25. jan 2022

V tom veku sa syn "chytil" na klasiku - Troch patracov, ale najma tie stare, povodne.
Potom este od Enid Blython - Slavna patka
Deti radi pocuvali ale aj Roalda Dahla - Charlie a coladova fabrika napriklad. Sam si ju syn tusim neprecital.
Presiel dost rychlo cez Harry Potter potom ku fantasy (Percy Jackson), ale uz a 12 rokov.
A este sa mu v tom veku pacili aj Jeff Kinney - Dennik odvazneho bojka, to je taky polo-komix.

kaktus87
25. jan 2022

Môjho veľmi baví Denník odvážneho bojka, má to 15 dielov a číta to dokola. Jeden diel prečíta aj za deň keď má voľno🙂 najprv sa mi to zdalo malo inteligentne, ale teraz mi to číta každý večer pred spaním a už to chytilo aj mna, vždy sa na to teším🙂 je to velmi vtipne a s Gabom sa to nedá porovnať, tiež mame 1.diel a ďalšie sme už nekúpili.

tncka
25. jan 2022

Uz je sice po vianociach,ale u nas fici Vianocne prasiatko od J.K.Rowling,moja ma necelych 9

babababka
25. jan 2022

Veľmi vtipná knižka je:Konrád z konzervy,knihy od Petra Karpinského.