Rozprávková kniha pre 5 ročné dieťa

veronikadamianko
16. júl 2020

Ahojte mamulky dajte mi tip na nejaku knizku v ktorej je veeeeela obrazkov aby zaujala 5rocneho chlapceka mam pocit ,ze uz taka knizka ani neexistuje vcera mi prisli objednane prva strana uzasna a ostatne mini obrazky..poprosila by som nazov a aj foto aspon jednej strany ako to vyzera vo vnutry moooc dakujem🙏❤️

cacianka
16. júl 2020

Pozrite si v knižnici, tam je toho kopaaaaaa

veronikadamianko
autor
16. júl 2020

@cacianka och ja nemam cas ist do kniznice a teda u nas za mojich detskych cias bolo velmi malo kniziek v nasej kniznici co sa tykalo detskych knih..

cacianka
16. júl 2020

Chapem ale je smutné ze si raz za mesiac nenajdes 1 hodinu a nezoberies syna na take skvele miesto ked ma veľký zaujem o knihy.
A urcite je to lacnejsie.teraz su knižnice luxusne zasobene najme detskou literaturou.poplatok obvykle cca 2 € na rok.za to nekupis ani 1 dobru novu knihu.
Len to neber ako vycitku, skor ako typ.

v3rca11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babababka
16. júl 2020

Chodím s vnučkami do knižnice.Majú 6 a 4 roky.Minule sme si zobrali od Karpinského:Ako sme sa s ťukťukom ťukťovali.Veľmi ich to zaujalo,sme sa nasmiali,sú tam aj obrázky.

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
v3rca11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
v3rca11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzik307
16. júl 2020

pridaj sa do skupiny Nakuknime spolu do detskej knihy, najdes tam inspiracie aj ukazky...

veronikadamianko
autor
16. júl 2020

@cacianka nie neberiem to ako vycitku ale nepoznate moj /nas harmonogram ..nechcem tu rozpisovat nas zivot takze asi tak nepisem to ako vyhovorku ani nic ale ked raz skonci co dufam toto hekticke obdobie🙏tak ho do kniznice urcite vezmem

veronikadamianko
autor
16. júl 2020

@v3rca11 dakujem krasne ❤️presne taketo nieco potrebujem ak mate cas staci nejaku stranku aj z tej druhej a kolko maju asi stran potrebujem nejaku obzvlast dlhu knizku lebo nas caka dlha cesta😞a aby ho to zaujalo na dlho

veronikadamianko
autor
16. júl 2020

@zuzik307 dakujem omrknem to

v3rca11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
baboobchod
16. júl 2020

Jednoznačne táto, moja obľúbená z detstva, vydávaná opäť 🙂
https://www.martinus.sk/?uItem=31552

kittykat22
16. júl 2020

@veronikadamianko ako ten cas co stravis na konikovi v pohode mozes zobrat dieta do kniznice alebo do predajne knih. Budes prekvapena, ale deti maju uplne iny vkus ako rodicia. Vyberu su knihu ktoru by si ty nikdy nevybrala ani nekupila, a dieta ju precita 35x a nebude mu dost. Ja som vzdy vybrala synovi knihy - dobre recenzovane a 0 bodov. Ale kniha Masinka Tomas - Dobre rano Masinky, ktoru si sam vybral v knihe (nikdy by som tu knihu nevybrala) sa u nas citala aspon 300x. Neuveritelne.

veronikadamianko
autor
16. júl 2020

@kittykat22 nebudem sa tu s vami hadat a nikto mi nebude radit ,ze ci mam byt na konovi alebo ist so synom do kniznice a podobne byvam na dedine a nemam moznost ist do knihkupectva a ani do kniznice do mesta ..maly si ceni a vazi kazdu knizku a na ziadnu co dostal nepovedal ,ze sa mu napaci..do knihkupectva si chodi aj sam vyberat knihy no teraz potrebujem aby ju nevidel a aby si ju nevybral a nechcel ju teraz ale na cestu na ktoru sa chystame

veronikadamianko
autor
16. júl 2020

@v3rca11 dakujem krasne napisem vam spravu

luciavivienkina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
v3rca11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luciavivienkina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luciavivienkina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
v3rca11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luciavivienkina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
v3rca11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aalka56510
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ketrin
14. jún 2021

pozrite túto, sú tam aj recenzie 🙂 pekná a aj náučná

https://www.modrykonik.sk/recenzie/ebik-a-edko-nielen-ludske-srdce-potrebuje-lasku/