Recenzie Albi pero a knihy

mama4444
27. okt 2023

Dobrý deň prosím vás zaujímala by ma recenzia na Albi pero a knihy a všeobecne čo si o tom myslíte či sú to vyhodené peniaze do vzduchu alebo je to skvelá novinka na trhu ďakujem

amelia89
27. okt 2023

Tak novinka na trhu to nie je 😂
A co sa tyka uzitocnosti- tak kazde dieta je ine, moje deti to bavi,vela veci sa naucili. Knihy maju radi ako take tak toto je len bonus…

doris11
27. okt 2023

@mama4444 za mna dobrá vec..

petamich
27. okt 2023

novinka to tak uplne nebude, uz je tusim 3. generacia pera 🙂 my mame doma, maly ma 2.5 a celkom ho to bavi ale kazde dieta je ine, dieta kamaratky to zasa absolutne neoslovilo

michala_1990
27. okt 2023

@mama4444 určite skvelá vec ! A hlavne môžete dokupovať knižky podľa veku ako dieťa rastie...ale za mňa veľmi užitočné dieťa to zábavi a aj sa niečo naučí 🙂

nevenka
27. okt 2023

Ja som to chcela este pre 10 rocneho, ked bol maly, takze novinka to urcite nie je, nakoniec to kupili starki mladsiemu, toho to bavi a aj ti starsi dostali knihy podla veku. A citaju aj tomu mladsiemu...
Vyhodene peniaze to nie su podla mna.

lenka2710
27. okt 2023

@mama4444 syn ju tiež dostal tuším na 2 roky, vtedy ho to ešte nebavilo ale teraz ma 3 a pol a veľakrát si ju vytiahne, ALE ma tri a stále dookola si púšťa len jednu - zvieratká v ZOO, tým chcem povedať, že sa musíš aj trafiť do knihy, ktora ho zaujme! Teraz ho začali baviť všelijaké dopravné prostriedky, tak na Vianoce dostane Dopravu 🙂

venusa85
27. okt 2023

@mama4444 my máme slušnú zbierku kniziek, aj pexeso,glóbus a je to obľúbená vec, veľa sa z toho dcéra naučí,rada spieva...za mňa super

majulino
27. okt 2023

Môjho najmladšieho syna to zaujíma veľmi. Každý deň si púšťa. Najradšej má Spievankovo, ľudové piesne a rozprávky

sandy333
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mima172
27. okt 2023

@mama4444 Ja určite odporúčam. Moja malá má 3 a pol roka, albi pero ma necelý rok a hra sa s ním každý deň. Ježiškovi píšeme ďalšiu knihu 🙂

annm81
27. okt 2023

Za mňa skvelý nápad s perom (nie je vo svete samozrejme unikátny). Ale nakoniec to boli vyhodené peniaze, pretože samotné knihy sú prevedením všetko, len nie knihy s kvalitným obsahom. Máme ich doma zo desať a za niečo stojí presne jedna jediná (o zvieratách). Ak ti ide o vzdelávanie, na trhu je tisíc lepších "neelektronických" kníh. Ak ti ide o zabavenie dieťaťa napr. na cestách, investuj radšej do tabletu.

tamvtme
27. okt 2023

my sme nasej kupili, ked mala 2 roky, teraz ma 4 a stale ju to bavi.....kniziek je na vyber vela, takze nie je problem sa trafit do veku a vkusu dietata 🙂

barruna
27. okt 2023

No ozaj to nie je pre kazde dieta 🙂 Moju sestrocnu to velmi bavi, stale je v tych knihach, ma to rada a uz sa kopu veci naucila 🙂 Potom som to kupila synovcovi na Vianoce, a ten to otvoril asi tak 2x a uz ho to vobec nezaujima. Ale tak vyhodene peniaze to rozhodne nie su, len treba zvazit, ci to to dieta bude ozaj bavit 🙂

x_mery_x
27. okt 2023

Nasho to bavilo zo zaciatku, teraz uz o to nezakopne, ale kamoskyni chlapci su na tom.denne.

janulik2008
27. okt 2023

My sme to kúpili raz a predali a potom keď bola malá väčšie znova a akože zahrá sa s tým ale aby ju to nejako ohúrilo ako 3/4 deti to nie 😁 inak ta cena za to najnovšie pero je "skvelá" 🫣🫣🫣

tana85
27. okt 2023

mame a je to fajn, hlavne sa im paci ten vianocny betlehem a svet zvierat. anglictina uz o dost menej zaujala, ale super je, ze na kazdej dvojstrane su kvizy, to nasich celkom zabavilo. takze ak uvazujes, kupuj. kupila som to ked mala dcera 3 roky

tana85
27. okt 2023

@x_mery_x tiez im to musim pripominat, su radsej ked si sadnem s nimi a prezerame si knihu spolocne

deedol
27. okt 2023

mojho 5,5r to nebavi (mame cca od 3r), tiez si radsej cita s nami, ale viem o mnohych detoch, ktore to bavi. treba skusit (pozicat?) a uvidite.
mne osobne prekaza, ze vacsina je hrozne "afektovane" nahovorena. my sa tak so synom nerozpravame, tak mozno to vadi aj jemu, neviem 🙂

romco3
7. nov 2023

no ja sam neviem, ze ci a aky to ma prinos, istotne je dolezite citat aj normalne knihy, ktore cita detom rodic alebo si dieta cita samo. Zalezi aj od dietata. Dnes ma dieta vela podnetov, hlavne z internetu (takze albi knihy ale aj rozpravky z CD su prebijane youtube videami). Poradte, ktore albi knihy by bavili deti (vek 3 roky, 7 rokov, 10 rokov). Zatial mame Hravu anglictinu, Slovensko, Detsku Bibliu, Atlas sveta a hru Cesta okolo sveta (cize vsetko viac pre vacsie deti). Nieco kupovane ako nove, nieco pouzivane. Anglictina a Slovensko moc nezaujali (alebo len na chvilku). Atlas sveta uz viac, momentalne frcime na hre Cesta okolo sveta (paci sa nam). Najviac zaujala Detska Biblia, ta je naozaj velmi dobre a citlivo a do detailov prepracovana, tu fakt odporucam kazdemu (naozaj pekne nahovorene texty, pesnicky, niektore ukryte detaily). Neviem, co by vyhovovalo tej najmladsej 3-3,5 rocnej. Objednal som Spievankovo a Kalendar Mici a Mnau a Denne cinnosti, pre vacsich Bajky. Este dostanu postupne aj Dopravu a Svet zvierat (viac pre starsich). Neviem co by bolo este dobre pre tu mensiu - Spievanky, Riekanky, Cesta do rozpravky, Rozpravkove/Hrave ucenie? Zisiel by sa aj Rozmotaj si jazycek - pomaha to vo vyslovnosti?
Albi knihy (alebo ine hovoriace knihy) nejaky svoj prinos maju. Niektore su viac na zabavu, niektore aj na vzdelavanie. Niektore deti to vobec nemusi bavit alebo to bavi len chvilu, obcas. Ine deti mozu pri tom chciet travit viac casu. Celkovo mam pocit, ze vacsinu dnesnych deti celkovo knihy moc nebavia, do kniznic nechodia. Viac travia casu pri internete, hrach, youtuberoch.
Zvazoval som aj pero Geniuso a ich knihy, ktore su niektore aj viacjazycne (Objavkovo, Tada, ...). S nimi mate skusenosti u mensich a vacsich deti?