Ahoj, na koníku som len krátko, preto si nie som istá, či to sem tak úplne patrí. Už roky však zháňam knihu Malá bosorka od autora Preussler Ottfried v pôvodnom vydaní (prikladám obrázok).
Bola to kniha mamininho detstva, no moja sestra jej ju vraj ako malá zničila a odvtedy ju už nedokáže vôbec nikde zohnať.. Ja jej ju chcem veľmi podarovať, len už skutočne neviem, kde hľadať a kde sa na ňu pýtať.
Keby ste vedeli o niekom, kto ju predáva, alebo ak ju ponúka niektorá z Vás, bola by som Vám veľmi vďačná za pomoc, urobilo by to takú obrovskú radosť, že si to ani nedokážete predstaviť!
Ďakujem vopred krásne za všetky odpovede,
majte pekný zvyšok večera 🙂
@123abeille Už som to takto zverejnila do desiatok skupín, buď to ju niekto má ale nechystá sa predať alebo predával ale už ju nemá k dispozícii :(
Každopádne ďakujem pekne za odpoveď, teším sa s Vami, že sa Vám ju podarilo nájsť, snáď sa to podarí aj mne🙂
@modramacicka ak mate ešte záujem, jednu mám práve k dispozícii 🙂
Držím palce. Ja som ju kúpila asi pred tromi mesiacmi na Čarovnej poličke. Veľmi šťastnou náhodou.Tiež ako darček k päťdesiatke (knižka jej mladosti).
Kamarát vlastní známy antikvariát a chválil sa že ju nedávno predal manželke p.Dusíka, ktorý ju tak úžasne ilustroval.
Takže naozaj sa vyskytuje veľmi zriedkavo.
Asi by som skúšala tie knihomolské FB skupiny a zadala tam dopyt (Burza kníh, Knihomol), ale bude to beh na dlhú trať.
Držím palce🍀, je to silný motív dať niekomu pamiatku z detstva.