Pomáhajú motivačné knihy?

27. okt 2022

Ahojte, dokazu skutocne motivacne knihy nasmerovat zivot k lepsiemu alebo vas nakopnut? Mate skusenost? Ci precitate zabudnete? Zvazujem kupu knihy "sila pritomneho okamihu" lebo mam pocit ze si neviem vychutnat pritomnost :// a neviem ci ma to kniha moze naucit ;) ak ma chapete

dskjhfdlkdjhl
27. okt 2022

Na toto asi nie je univerzalna odpoved. Ale ak si premyslavy typ, tak citanie knihy Ti moze pomoct v tom, ze sa zamyslis nad vecami, nad ktorymi by si sa mozno nezamyslela. Ale sotva Ta to nauci vychutnat pritomnost, to budes musiet zvladnut sama. Kniha moze byt prvy krok.

rosavia
27. okt 2022

Moze Ti to pomoct nasmerovat Ta. Ale musis preto urobit sama aj nieco viac, ako len citat.

lulaby1982
27. okt 2022

Podľa mňa su to lepkavé frázy a taká romantická literatúra ala Danuska Stellova. Hodne mi to pripomína rôznych agentov na podomový predaj hrncov. , alebo poisťovacích agentov. Nazenu ľudí do kultúraku , dajú im typický obed pre tieto účely slepačie polievka a rezeň s ryžou a kompotom a potom ,keď sa nahrnie krv do bruška, lebo musi to spracovať , tak sa odkrvi mozog a môžu vyprávať.

Annoo všetci ste úspešní, pričom je to úplná hlúposť statisticky ani prírodovedecky to nesedí.Ano otvorte sa úspechu , Vy to máte v rukách, Vy ste ti Spielbergovia svojho života , prekážky neexistujú,sú iba v hlave. My Vás naučíme predávať tie hrnce. Ale nikto Vám nepovie,že záleží od sociálnej siete,akú máte vybudovanu, odkiaľ pochadzate, že musíte mať aj veľké šťastie a príležitosť,veľa faktorov tam číha.

Máme veriť,že každý sa z chatrče dostane na Miami Bulvár? Nuž a potom príde obrovský pocit zlyhania , bo nie každý môže byť takto úspešný. To je Gaussova krivka,ta je taká spoľahlivá ako švajčiarske kukacky.

saraxyz
28. okt 2022

Kupou tej knihy nic nepokazis.😉

melanta
28. okt 2022

Ak si v pohode a chceš iba malé nakopnutie, že to čo robíš je správne, tak áno, kniha má význam. Ak už je človek vyhoretý, tak kniha ho určite nespasí.

petkasaurus
28. okt 2022

Citala som tuto knizku, chvilku ma to drzalo ako kazda knizka a potom to vyprchalo... Inak ja som si ju zadara stiahla 🙂

ivana11155
28. okt 2022

Ano, ako pisu kniha nakopne ale ak citis, ze v tomto smere potrebujes na sebe pracovat viac, tak jedna kniha nestaci.