Ahojte čo čítate? Máte tip na peknu detskú knihu?
Preferujem s pevnými stranami a ide o to aby mala pekne veľké ilustrácie. Máte tip?
Kľudne akýkoľvek námet. Malá strašne rada prezerá knihy a už má všetky prezreté krížom krážom 😄
Pozri sériu Minipédia. Majú všetko … farby, zvieratká, ľudské telo, farma … hocičo. Pre ročné dieťa ideál!
https://www.martinus.sk/1260529-telo/263203?gad...
Teraz je tolko krasnych knih. Super su leporela z EJ Publishing. Maju seriu na rozvoj reci - Ham Ham, Sup Sup a teraz ma vyjst Clup Clup.
Nesklamu zvukove knihy z Axiomy alebo zo Svojtky. Prekrasna je Styri rocne obdobia a Luskacik od Fionny Watt. S realnymi ilustraciami je skvela seria Vtaky nasich zahrad od Andrey Pinnington.
U nas su oblubene i male leporela s realnymi fotkami od Infoa (Moja prva kniha).
Krasne ilustracie su v knizke V prirode od Svojtky. Tiez je to seria. Zalezi, co malu zaujima.
Ja si neviem predstaviť kupovať knihy. Ako jasne, aj kupujem.... ale koľko kníh kupujete svojim deťom? Každý mesiac 5-6? Raz ročne jednu?
Chod do knižnice. Tam majú kopu nových krásnych kníh. Požičajú rovno 25 kníh a môžte si ich mesiac pozerať.... Sém tam kúp niečo čo sa osvedčí. Aspoň nekúpiš niečo, čo bude stáť v poličke.
My sme tak mesačne požičali aj 100-150 kníh. Na to by mi nestačila ani cela materská
Ahoj u nás od roka doteraz najobľúbenejšia kniha - farma 😊 malý už pozná všetky zvieratká..máme ju tiež od roka tuším