Mamicky prosim nejake knizky pre deti od 3 rokov, zaujimave uz s papierovymi strankami, ale nie dlhe citanie, max 10-15 minut
Pridaj sa do skupiny Nakuknime do detskej knihy. Nasej sa paci Sofia a tekvicka,Musis si priniest klobuk,Odvazny zajko,obojstranne rozpravky z buvik-u,napr. Ako islo vajce na vandrovku/Tri prasiatka,knihy o krtkovi.
@christie11 prosim a ako to najdem, klikla som do skupiny a do vyhladavaca napisala Nakuknime do detskej knihy, no zial mi nic nenaslo ;(
@christie11 Super, dakujem, Sofia a tekvicka, Odvazny zajko tie nepozname, ale vyzeraju dobre ;)
@pirosca Ľ. Podjavorinská Žabiatko, K. Bendová Čačky hračky - nosili sme aj v čakárňach po lekároch, krátke aj dlhšie básničky tam sú. Eric Carle: Nenásytná húsenička a Hervé Tullet: Knižka - tá je netypická robíte podľa pokynov, ťukáte na bodky a sledujete čo sa udeje na ďalšej stránke- už má dcéra 7 a stále sa k nim rada vracia. A milovaný Guľko Bombuľko dookola čítaný čím staršia tým viac vydržala. Odporúčam aj knižnicu verejnú - milé tetuše poradia a dieťa je hrdé že má SVOJ preukaz. Pre deti symbolické členské na rok - tuším Euro 🙂
@pirosca Chrobáčik Roháčik, Škriatok v pyžamku 🙂
u nás guľko bombuľko, a ešte majú radi 5 minútové rozprávky- sú to klasické rozprávky, ale skrátené, plus biblické príbehy ak vás to zaujíma, máme bibliu dobrých rozhodnutí, to majú radi
@pirosca pomylila som sa,je to skupina Nakuknime spolu do detskej knihy.
Vsak zbehnite do kniznice alebo do
Knihkupectva a teraz uz ani v sk knihkupectvach nezazeraju ked sa pristavis s dietatom a dlhsie listujete v knizkach a vyberate. Dokonca su tam aj nejake stolicky alebo koberec kde sa da usadit a v klude vybrat knizku, ktora dieta zaujme.
@pirosca pred spinkanim maju akuratnu dlzku tieto https://www.martinus.sk/?uItem=440981
@christie11 uz som tam, dakujem :*
@prasiatko30 my preferujeme skor kniznice, tych kniziek uz mame doma tolko, ze ich nemame kam davat, tak malemu uz skor poziciavam, ale kolkokrat mi pride, ze uz sme snad precitali vsetky, preto som sa pytala tu, ktora by nas mohla este zaujat a nepozname ju ;)
@janage kniznicu navstevujeme, len uz prave neviem co poziciavat, preto som si sem prisla pre radu, vzdy odchadzame tak s 10 knizkami a mame ich na mesiac, tak mi prislo ze uz sme snad precitali vsetko, a tu som zistila ze nastastie este nie. Takze uz mam novy dlhy zoznam s ktorym co nevidiet naklusem do kniznice ;)
@pirosca ja som aj deti uz naucila, ze knihy kupujeme len take co nie su v kniznici a tie potom bud nechame u nas byvat ako oblubence alebo idu do kniznice ako dar a mozu aj ine deti sa k nim dostat. To iste robim s dospelackymi doma mam srdcovky a zvysok robi radost inym citatelom. Lebo knihy su na to aby sa citali🙂
Napr. Knihy o Terke, Barborke , pre chlapcov o Kubkovi. Vesele rozpravky o zvieratkach