Magnetická kniha pre najmenších

17. jún 2023

Ahojte, prosím, chcem kúpiť malej magnetickú knihu, ale neviem vybrať cez net, je toho veľa... Potrebovala by som niečo, kde sú magnetky vacsie, farebné, je ich viac... Ideálne zvieratká,priroda. Mala ma 1 a pol roka, čiže nič komplikovane 😊 ideme na dlhšiu cestu a toto viem, že ju zabavi. Ak by ste niektorá mali doma a vedeli pridať aj foto, budem naozaj vďačná...

juliacenc
17. jún 2023

Ahoj ja som mala janod tiez sa to velmi pacilo. Za mna je to drahe na to, ze po pol roku to vyzeralo ako po 3 detoch. Ten karton z ktoreho to je, nie je az taky odolny. Uz by som tolko neinvestovala, kedze su aj lacnejsie varianty.
Ak by si sa roshodla investovat do janod ( je to ozaj pekne ) tak my sme mali tie rozpravkoce postavicky a pekne sa dcera naucila skladat a pomenovat velmi ju to bavilo. Ale ona je taky nicitel takze nam to fakt vydrzalo asi pol roka. Nieco sa stratilo, nieco sa prelomilo, nieco rozmocilo a krabica sa tiez poprelamovala… ale ona je zas nicitel, tak mozno vam to pekne vydrzi. Su aj plechove varianty co som pozerala. Myslim, ze cokolvek vyberies bude to fajn