Knižky pre 1 a 4 ročného chlapca

julkaaa1
31. okt 2021

Ahojte poradte mi niejake knižky pre 1 a 4 ročného chlapca kludne aj niečo s aktivitami ak mate skúsenosť chcem kúpiť krsniatkam ale vôbec neviem ake a odkiaľ ďakujem

lucka_ke
31. okt 2021

pozri na www.svojtka.sk tam si určite vyberiete

annm81
31. okt 2021

@julkaaa1 Ak aktivity, tak pre ročného nejaké leporelo s otváracími okienkami. V kníhkupectve nájdeš veľký výber na akúkoľvek tému. Typicky sú u chlapcov obľúbené témy stavby, alebo zvierat. Pre štvorročného nálepková kniha, tiež je obrovský výber, ale ja by som odporúčala takú, kde musí dať dieťa konkrétnu nálepku na konkrétne miesto. Veľa ročných detí ešte nebaví počúvať príbehy, takže tam pozeraj na pekné obrázky. 4 ročný už asi naopak bude schopný počúvať dlhšie príbehy, najobľúbenejšie bývajú o zvieratkách napr. Zajko Uško.

didi2102
31. okt 2021

@julkaaa1 môj syn mal 3 a dcéra 1.5r,miluju knižky so svojtka.sk , sú rôzne interaktívne že sa všeličo vysúva a tak aj včera si syn vybral zvieratká hasiči od nich v kníhkupectve a stále si ju pozerá,sám si hovorí dej

lelab01
31. okt 2021

Pre menšieho by som odporučila sériu kníh- Potulky jarou, Potulky letom,.....Rok v lese od Emilie Dziubakovej, tiež od nej Dinosaury, pre staršieho- Gruffalo, Kocur Findus, ale zaujala aj klasika- O psíčkovi a mačičke.....