Knihy písane v rýmoch pre 4 ročného

wind123
11. jan 2019

Ahojte, hladam nejake knizky pre mojho skoro 4 rocneho syna, kde su vsak pribehy pisane v rymoch...nemyslim teraz klasiku slovenskych autorov ako Moj macik alebo rymovanu abecedu...skor mu ide o pribehy, ktore podla moznosti nesu aj nejaku peknu vypoved, pribeh ale su stale rymovane....ako priklad uvadzam napr. anglicky titul Lion Inside od Rachel Bright. Co sa tyka jazyka kludne mozu byt aj v anglictine ktorej syn rozumie, alebo klasicky sk alebo cz...viete mi s tym pomoct, poradit nejake tituly s ktorymi mate skusenost? V knihkupec
tvach s mojou poziadavkou maju celkom dost problem🙂

ali_inzercia
11. jan 2019

@wind123 skus mozno tu v skupinke Citame nasim detom. Tam ti skor poradia.

st44
11. jan 2019

Cat in the hat mozno?

wind123
autor
11. jan 2019

@st44 dakujem za typ na autora tejto knizky, dr. Seuss😉 priznam sa doteraz som o nom nepocula ale ako pozeram jeho ostatne knizky, tak je naozaj z coho vyberat...myslim ze zacnem s One fish, two fish a uvidim co povie synator...ale vyzeraju vsetky super.

wind123
autor
11. jan 2019

@kety1 velmi podobnu knizku mame o vevericiach s rovnako myslienkou the squirrels who squabbled od rovnakych autorov ako lion inside, ale mozno kupim aj tuto, aby to mal aj v sk obdobny pribeh.Vdaka za typ😉

romiada
12. jan 2019

@wind123 pridavam Ti typ na slovenske knizocky. Dcera ich vedela naspamat, su mile a poucne. Uz cakam len kedy ich zacneme citat s nasim 2 rocnym

vespertine
12. jan 2019

Palička a kamienok. Najobľúbenejšia kniha mojej takmer štvorročnej, vie ju už naspamäť.

wind123
autor
13. jan 2019

Dakujem za dalsie typy, zlata brana a tie klasicke pribehy o zvieratkach su skor versovacky a basnicky....ja som skor myslela nejake dlhsie epicke pribehy, no pisane rymovane...pravdu povediac, mlyske kolo a prsi prsi ma uz trosku otravuje a on si ich dost uzije v skolke...hladam nieco pri com sa zabavime spolocne😁

wind123
autor
13. jan 2019

@vespertine na tu knizku som sa v knihkupectve pozerala...ale som ju neotvorila, nenapadlo ma ze je versovana😉

wind123
autor
13. jan 2019

@romiada dakujem za typ. No myslim ze pre skoro stvorrocneho by uz bolo fajn aj nieco narocnejsie...pre dvojrocne ako pises idealne😉

vespertine
14. jan 2019

Ešte knižky o Miffy, ktoré vyšli v slovenčine. Ale aj v angličtine sa rymuju vlastne, takže aj tie. https://www.martinus.sk/?uItem=117934

janage
1. apr 2019

@wind123 nám sa páčila Ako sa chytá radosť

janage
2. apr 2019

@wind123 a este Cacky hracky, Zabiatko velmi pekne aj dlhsie aj kratsie basnicky s dusou😉