Ahojte, prosím vás existuje kniha na prípravu príchodu súrodenca vhodné pre 1,5 ročne dieťa? Rozdiel bude 20mesiacov. Našla som niekoľko kníh v starších diskusiách, ale ako pozerám, všetky sú určené pre 3+ deti. Ci v tomto veku stačí sa o tom rozprávať? Možno cez 9brazky by to ľahšie pochopilo...
Ďakujem za rady.
@bolarazjedna ahoj, je ich ozaj veľa. Každé kníhkupectvo ti poradí. Veľmi pekná je kniha Natálka bude mať bračeka. Je pre deti od 18 do 24 mesiacov. V pantarhei.sk je momentálne v akcií za 4,90.
@pimpa12 áno, tu knihu som našla, ale každé kníhkupectvo uvádza, ze je to určené pre deti od 3 rokov.
@bolarazjedna no v panta Rhei ju máme zaradenú v kategórii 18+ mesiacov. Pracujem totiž v kníhkupectve. Ale v tomto prípade je dobré ak je tá možnosť zájsť osobne do kníhkupectva a knihy si pozrieť, poradiť sa.
@pimpa12 určite pozriem aj osobne, ďakujem ☺️ ale kľudne kuknite, že aj v panta rhei máte od 3+. Každopádne niekedy tie vekové značenia sú aj pri hračkách divne určené... Ide mi hlavne o to, aby z toho aj niečo pochopil... Aby to nebolo preňho zbytočne zložité obrázkovo, text viem prispôsobiť ☺️
@bolarazjedna podľa mňa stačí sa rozprávať o tom. Aj keď ziarlivostne scény vás neminu ako nás. Jednoducho starší súrodenec potrebuje čas aby si zvykol že už nebude stredobodom vašej pozornosti non stop. Nám veľmi pomáhalo keď sme staršiu dcérku stále chválili ze je sikovnejsia a že ju veľmi ľúbime a každú voľnú chvíľu pusinky 😃 ale aj tak žiarlivosť sa prejavovala