Ahojte, snad mi pomozete. Hladam nazov jednej rozpravky. Pamatam si z nej len slova: Vysoko sedim, daleko vidim. Nesadaj na pnik, neskladaj kosik.... Hovori vam to nieco?? 😜 Dakujem.
Ano. Je to z knizky Masa a medved, alebo tak nejak sa vola 😉
Pokracovanie je, ak si spravne pamatam : "..mojej starkej za les kolaciky zanes!" 😁
Ja si tuto knizku pamatam ako tvrdostrankove leporelo este z cias, ked som ju citala sestram (15 rokov dozadu). Nenasla som ju nikde na nete. Najblizsie tomu sa mi zda byt knizka "Zatulana Masa", ale nie je to ono... ak by niekto nasiel stary original, potesila by velmi.
@shades3 ano! To je ona! Prosim, kde si ju kupila? Ak by ju autorka prispevku nevzala, rada kupim! 😁
@ali_inzercia 😂 nahodou cez FB pani ponukala na predaj stare detske knihy, brala som asi 10 a tuto medzi nimi. Je fakt stara, jedine asi takto cez burzy knih alebo antikvariat. Ale pre mna nie je dolezita, tak ak sa pani neozve, kludne predam za co som kupila 👍
dakujem, potrebovala som len nazov rozpravky 🙂
@shades3 Jeeej, tak si ju prosiiiim 🙏 Poprosim do spravy podklady k platbe. cena knizky + postovne (staci obycajne). Moc dakujem ❣
@ali_inzercia 👍👍 v pohode, posli mi prosim, adresu, nech pozriem postovne, a dohodneme sa 👍
ahoj, vyskusaj skupinku - nakuknime spolu do detskej knihy