Prosím vás, aký je obsah tejto knihy, máme knihu rozprávky o zvieratkách, aby sme nečítali dokola to isté,..ďakujem.
@ollynka ak to myslíš tak ze máš doma ezopove bájky s iným prebalom, od iného vydavateľa, tak by som povedala ze gro bajok je rovnakých možno tam bude par iných 🙂...nepredpokladám ze by si sa pýtala keby máš doma len nejakú detskú knižku o zvieratách, to by bolo úplne jasné že to je čosi iné 😊
@ollynka Ezopove bájky vychádzajú v rôzných vydaniach, ja som tiež kúpila synovi (aj sme ich čítali), potom dostal ako darček Najkrajšie Ezopove bájky, tam bolo 17 bájok, v tej prvej knihe okolo 10, väčišna sa opakovala. Ale v obidvoch boli pekné obrázky, aj zvierat, takže boli pre neho vhodné, tú čo dostál som aj schovávala, lebo som chcela aby sa zachovala nepoškodená.
Nič sa ti tam nebude opakovať, ako ti už vyššie písali, Ezopove bájky sú literárna klasika, stretne sa s nimi tvoja dcéra aj na vyučovacích hodinách literatúry. Rozprávky o zvieratkách sú pre menšie detičky. My ich máme doma tiež.