Detská knižka pre 20-mesačné dieťa

25. júl 2022

Aku detsku knizku odporucate na citanie pre 20 mesacne dieta? 🙂

karhu
25. júl 2022

hocico kde ukazujes na obrazky a hovoris o nich, opisujes ich

kacena4
25. júl 2022

chod do knihkupectva detske oddelenie mas tam desiatky knih na vyber

misinka0611
25. júl 2022

Knihy od vydavateľstva Svojtka.

autor
25. júl 2022

knihy na ukazovanie mame, rozne leporela a aj tie knihy z infori o farme, lese atd. skor ma zaujima konkretna knizka na citanie, kde je aj text a obrazky alebo take je este zbytocne?

marianarem
25. júl 2022

Moj ma od asi 3m doteraz (2.5r) velmi rad ediciu Nase rozpravky s puzzle od Ottovho nakladatelstva. Je tam jednoduchy text, pekne ilustracie a aj 6dielne puzzle na kazdej strane.

modryyyy
25. júl 2022

Úlohy pre najmenšie deti, knižka sa mi veľmi páči, obrázky na každej strane a super cena. Čítali sme v tom veku

andrea163
25. júl 2022

Ja som dcérke ( ešte nemala ani 1 rok ) pravidelne čítala Maľovanú abecedu od J. Smreka, ale tú pekne ilustrovanú ( nie s líškami) bolo tam veľa obrázkov a jednoduché básničky ľahké na zapamätanie .... nedám na túto knihu dopustiť ... v troch rokoch ich recitovala spamäti 🙂 všetky ....

autor
25. júl 2022

@andrea163 myslis s tym slonom na obale?

54tinka54
25. júl 2022

Čačky Hračky od Kristy Bendovej 🙂
Ja som tie básničky v detstve vedela naspamäť, bola to moja najobľúbenejšia knižka. Teraz z nej čítam synovi.

andrea163
25. júl 2022

Asi áno, dcérka už má 26 rokov 🙂 ....

tamvtme
25. júl 2022

U nas mali velky uspech Stratene sovica a Pritul si ma....skus pozriet....doteraz ich citame a uzbude mat 3 roky

bashee
25. júl 2022

Mne sa pacia tie personalizovane, das si tam vyrobit vlastne meno s postavickou napr: Janko prestava pouzivat plienky. Alebo Matko zahadzuje cumlik. Je to aj super naucne. Svagrinej chcem taku nechat urobit k ich 2. narodkam