Aku detsku knizku odporucate na citanie pre 20 mesacne dieta? 🙂
chod do knihkupectva detske oddelenie mas tam desiatky knih na vyber
Knihy od vydavateľstva Svojtka.
knihy na ukazovanie mame, rozne leporela a aj tie knihy z infori o farme, lese atd. skor ma zaujima konkretna knizka na citanie, kde je aj text a obrazky alebo take je este zbytocne?
Moj ma od asi 3m doteraz (2.5r) velmi rad ediciu Nase rozpravky s puzzle od Ottovho nakladatelstva. Je tam jednoduchy text, pekne ilustracie a aj 6dielne puzzle na kazdej strane.
Úlohy pre najmenšie deti, knižka sa mi veľmi páči, obrázky na každej strane a super cena. Čítali sme v tom veku
Ja som dcérke ( ešte nemala ani 1 rok ) pravidelne čítala Maľovanú abecedu od J. Smreka, ale tú pekne ilustrovanú ( nie s líškami) bolo tam veľa obrázkov a jednoduché básničky ľahké na zapamätanie .... nedám na túto knihu dopustiť ... v troch rokoch ich recitovala spamäti 🙂 všetky ....
@andrea163 myslis s tym slonom na obale?
Čačky Hračky od Kristy Bendovej 🙂
Ja som tie básničky v detstve vedela naspamäť, bola to moja najobľúbenejšia knižka. Teraz z nej čítam synovi.
Asi áno, dcérka už má 26 rokov 🙂 ....
U nas mali velky uspech Stratene sovica a Pritul si ma....skus pozriet....doteraz ich citame a uzbude mat 3 roky
Mne sa pacia tie personalizovane, das si tam vyrobit vlastne meno s postavickou napr: Janko prestava pouzivat plienky. Alebo Matko zahadzuje cumlik. Je to aj super naucne. Svagrinej chcem taku nechat urobit k ich 2. narodkam
hocico kde ukazujes na obrazky a hovoris o nich, opisujes ich