Čarovné audio rozprávky

18. jan 2022

Oplatí sa kúpiť čarovné audio rozprávky s reproduktorom a postavičkami? Máte niekto? Zbierate niekto? 🙂

dada011
18. jan 2022

Dostali sme snehulienku a hľadá sa nemo, ako za mňa moc to nevyuzivame este a dosť často ten reprak treba nabijat USB káblom.

mer12
18. jan 2022

My máme, ale už asi 8 rozprávok tuším, využívame denne, aj keď ma malý len 14 mesiacov. Za mňa spokojnosť

saxana000
19. jan 2022

V skratke odpoved na tvoju otazku ano je to zaujimave dobre a pekne urobene..malu to bavi.rozpravka je dlzkou akurat knizky su pekne ilistrovane porovnatelne s Disney Luxus z 90-tych rokov len v o nieco skratene forme.text prisposobeny citaniu pre prvacikov-druhacikov bavi to aj mladsie deti..nevyhodou je ze je to proste cinsky smejd u ktoreho nevies kedy prestane fungovat.nasa skusenost po 2 tyzdnoch odisiel reprak doziadat sa reklamacie bol boj nasledne sme dva mesiace cakali.figurky nie su uplne stavane na hranie detmi niekolko sme ich uz lepili hoci mala (5.5 roka) uz dava dost pozor a vacsinu casu su vylozene na policke.repraky sa kazia SD karty casom odchadzaju.musis mat stastie a natrafit na kvalitnejsiu.nabijas podla toho ako casto pocuvas niekto kazde dva dni a niekomu staci raz za dva tyzdne.dalej si musis rozmysliet ci pojdes do predplatneho alebo budes obehavat stanky.momentalne vo forach baby riesia ze niektore trafiky jednoducho prestali seriu objednavat teda sa k dalsim cislam nedokazu dostat..nechcem aby to vyznelo velmi negativisticky mala to zboznuje frci na nich kazdy den a s kazdou dalsou figurkou je radost o nieco vacsia kazdy kto ich u nas videl bol nadseny ze aka super vec. pri predplatnom chodia aj celkom mile darceky.a ja som rada ze drzi v ruke knizku miesto tabletu..
S kazdou dalsou knizkou pozerame aj povodnu kreslenu rozpravku a ja teda Disneyho mozem.. ❤
Skus do toho ist nazbieraj 5-6 kniziek a uvidis ci vas to chyti.predplatne je mozne kedykolvek zrusit a aspon ti neujde ziadne cislo

luciakomjathyova
24. mar 2022

@dada011 nechcete predat?