Ahojte dievcata, dcerka ma 2 roky a tvazujeme s manželom ze jej kupime na voanove albi pero.... Vyhrali sa s nimi vase deticky? Manzel vravi ze ci ro nie je na nu skoro, ze ci to bude uz chapat.. Dakujem pekne za vase rady 🙂
ano vyhrali, už to maju asi 5 rokov a stale sa s tym hraju, aj 11rocny
Môj sa s tým rád hra zhruba od 1.5 roka. Určite nie je skoro. Pekne po tej knižke opakuje. Ja určite odporúčam, dokonca sa odtiaľ učí básničky, čo po mne opakovať nechce, ale samého ho to baví.
nas bude mat 1.5 roka na Vianoce a tiez ho kupujeme - maju knizky od 2 rokov, tak zacneme tymi
výborná vec a teraz vychádzajú nové spievankovo a vianočné koledy, je tam toho veľa pre takých maličkých
Našich to nezaujalo ani šesťročnú ani dvojročného, na Vianoce skúsime ešte angličtinu či to staršiu nechytí a uvidime
@barbi9999 vyhraje sa, ale treba kúpiť pre tú vekovú kategóriu, napr. spievanky a tak... synovec bude mať 4 roky, minulý rok dostal ako ani nie 3 ročný zvieratká, doprava atd.. a miluje tie knihy... už mu teraz ani nikto nenosí nič iné 🙂
@barbi9999 nasa dostala minulý rok na vianoce, mala 2r 3m a chytilo ju to az teraz na jesen v 3r ze sa s tym hra