Albi kniha

3. sep 2023

Ahojte aká je cena albi knihy aj s perom? Na nete je všade iná cena ale som čítala niekde že pred Vianocami ma na tieto knihy dracik dobru cenu viete mi poradiť? Ďakujem

firma2211
3. sep 2023

My sme kupovali v dračiku a vyšla nas 50€

anavixy
3. sep 2023

No ano, vsade je ina.. minuly rok bola vo vianocnom katalogu (tusim byva celkom skoro pred vianocami) Dracika cena tusim 50€, lacnejsie nebolo nikde. Byvaju este zlavove kody na albi eshop, ale to sa oplati skor na knizky. Teraz dokonca uz robia nove pero (iny dizajn), tak mozno najdes v zlave tie starsie typy, ktovie, ale to musis len sledovat, podla mna ked pockas na vianocny Dracik, budes to mat najlacnejsie (o par eur).

petamich
3. sep 2023

tiez ak si spravne pamatam stalo nas 50€ minuly rok pred Vianocami

ivka27101
3. sep 2023

Ja som ju raz videla pred vianocami alebo v tom obdobi v Kauflande za 39,90 tuším

mata90
3. sep 2023

Ak môžem poradiť,nepozeraj na cenu,ja som chcela synovi kúpiť z MP a bola to podvodnícka, nakoniec som prišla o peniaze a nudila som kúpiť novú.

misana84
3. sep 2023

ja som kupila na oficialnej stranke este aj s kodom pod 50€...tusim nejakych 42€

zuzulka558
3. sep 2023

Teraz sme kúpili aj s knihou z dracika za 56 a dnes sme boli staré nefunkčné zosrotovat do albi a kúpili sme za polovičnú cenu,, ceny som tam pozerala ale sú drahší ako na internete alebo v draciku napriklad