Ako dlho vydrží pero Albi?

lusyke
5. jan 2022

Ahojte. Chcem sa spýtať akú máte skúsenosť s perom Albi (kúzelné čítanie), myslím hlavne tých, ktorí pero používajú dlhší čas. Ako dlho vám vydrží batéria po úplnom nabití? Kúpila som totiž pero s knižkou z druhej ruky, s tým, že pani uvádzala, že je málo používané. Na moje sklamanie, ale batéria v pere vydrží max hodinu používania po úplnom nabití. V návode sa ale uvádza výdrž batérie 4 až 8 hodín. Tak mi napadlo, či je vadné pero, alebo ma tá pani oklamala a pero bolo používané oveľa dlhší ako uvádzala.

thereisabear
5. jan 2022

Pero vám v obchode vymenia za nové, ak nefunguje ako má. Nám vydrží určite dlhšie ako hodinu.

lusyke
autor
5. jan 2022

@thereisabear ja ale nemám od neho doklad o kúpe, je z druhej ruky. To mi ho vymenia aj tak? Pochybujem.

dzina007
5. jan 2022

my mame albi pera doma uz zp 5 rokov. este stale funguju ale ako dlho to netusim. proste ked nejde synpride ze je potrebne nabit ale neviem po akej dobe. zas nikdy sa s tym tak dlho uz nehraju lae proste 5 rokov isto funguju obe

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lusyke
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lusyke
autor
5. jan 2022

@viestta naozaj? Tak to asi skúsim.

abigail88
5. jan 2022

@lusyke my ho máme cez tri roky a funguje ozaj dlho po nabiti, presný čas neviem, ale deti sa s tým často hrajú a nabíjam mozno tak 2x do mesiaca....ale my ho vždy necháme nabiť dokonca, až kým nesvieti na modro na nabíjačke, skôr neodpajam...Švagriná teraz kupovala nové pero, prvé mala rovnako ako my, tiež jej vydržalo asi hodinku...ale oni hovorili, že ho veľakrát odpajali z nabíjania, aj po krátkom nabití, že málokedy nechali nabiť dokonca, tak sa to zrejme takto kazí...Potom prípad mohol byť možno aj u pani, kde si pero kupovala

zuzkaa1991
5. jan 2022

@lusyke my máme nove na vianoce dostala nabila som pero raz a teraz dva dni sme sa hrali po hodine s knizkami plus sama sa hrala par dni....mne v albi obchode povedali ze mam doživotnu zaruku na pero (aj bez bloku mi vymenia 🤷‍♀️

peta2202
5. jan 2022

no len ak je s druhej ruky tak bud ho len nabijat alebo proste kupit nove s tym nejak uz co ineho nema co spravit

lusyke
autor
5. jan 2022

@zuzkaa1991
@viestta
Neviete či ho vymenia na počkanie, alebo treba spísať reklamáciu a čakať?

lusyke
autor
5. jan 2022

@abigail88 my ho necháme nabíjať až kým nesvieti, že je nabité. A potom aj tak vydrží max tú hodinu, možno aj menej. Hnevá ma to. Kúpila som ešte na jeseň od tej pani. V inzeráte napísané, že málo používané, ako nové. Keď prišlo, tak som iba skúsila či funguje a vyzeralo to vporiadku. Bol to darček na Vianoce pre deti, tak sme to poriadne skúsili až teraz. A nakoniec je batéria v čudu. To sa už s ňou ani nedohádam, že čo mi to predala po takom čase od kúpy.
Jedine dúfam teda, že sa to dá na predajni vymeniť.

qetka
5. jan 2022

@lusyke Ono takto. Baterka starne aj pri nepouzivani, cize klamat nemusela. Ktovie ako je stare to pero. Ak lezalo X rokov na polici, tak to urcite nepomohlo tej baterke.

thereisabear
5. jan 2022

@lusyke čo som počula, tak na počkanie vymenili

lusyke
autor
5. jan 2022

@qetka no veď to. Ktovie ako to bolo naozaj. Možno o tom vedela, možno nie. Ťažko to aj dokázať a hádať sa aj tak nechcem. Už je to teraz jedno. Skúsim vymeniť, a snáď sa to vyrieši. Len škoda, mám s tým starosti a zas až o toľko lacnejšie to nebolo ako keby kúpim novú. Keby som vedela tak neberiem z druhej ruky..nenapadlo mi, že by mohol byť takýto problém.

blunka
18. máj 2022

@lusyke podarilo sa vám to vymeniť ? Plánujem teraz kúpiť z druhej ruky (jedno mám nové len ešte chcem ďalšie), že až sa neobabrem.

lusyke
autor
19. máj 2022

@blunka ešte som na to nejako nemala čas. Deti pri tom až toľko nevydržia tak batéria stačí, občas dám nabiť.

evaachesa
25. dec 2022

Riešil niekto vymenu pera v nedávnej dobe? Je to možné aj bez bločka? Nikde na nete ani na Albi stranke neviem nájsť túto info či je ozaj na pero doživotná záruka a pero vymenia. Ďakujem. 🙂

letfenixa
25. dec 2022

@evaachesa áno, vymenia.

evaachesa
25. dec 2022

@letfenixa čiže nepotrebujem bloček? ďakujem ☺️

qetka
25. dec 2022

@evaachesa ja som sa na to minule pytala v Albi. Blocek netreba, ale oni ho poslu na reklamaciu a usudia, ci ju uznavaju. Pri starsom pere daju zlavu 50% na nove, pri novsom vymenia za nove. Stare a nove sa rozlisuju druhom USB konektora.

evaachesa
25. dec 2022

@qetka super, veeeľmi pekne ďakujem. ☺️🌷

martet
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
romco3
3. apr 2023

Dobry den, je tu niekto, kto by mal na predaj albi knihy - hlavne Doprava, Atlas sveta, prípadne ešte Svet zvierat, Rozmotaj si jazýček, Hravé učenie,.. osobny odber NR-kraj (hlavne TO,NR,NZ,ZM,KN), N.Baňa,prip.SA, LV, PE,DS.

ingush616
3. máj 2023

Ahojte, naozaj vymenia pero v hociktorej predajni a je nato doživotná záruka? (Niekedy som to tu citala na fore no nepride mi to logicke)

lavanda84
3. máj 2023

@ingush616 nám vymenili a bez dokladu

ingush616
3. máj 2023

@lavanda84 dakujem za odpoved 🙂

annie322
20. aug 2023

@lavanda84 dobrý deň pero od Albi Vám vymenili na počkanie ci ste čakali? Neviete či je potrebné aby bolo z vonku nepoškodené? Ďakujem

lavanda84
21. aug 2023

@annie322 na počkanie.. neviem či vadí poškodenie..u nás nefungoval usb port

angel2017
23. okt 2023

@lusyke mne nevymenili

annie322
23. okt 2023

@angel2017 prečo? Mne ho vymenili na počkanie lebo s nedalo už akí nabiť ani zapnúť. Spadlo nám do záchodu.