V čine som žila od mojich 4 rokou do 17 tich mam 22 a zijem na SR z rodičmi aj z mužom. BOLO mi tam užastne cserko lepšie ako tu ma SR. Tento rok sa chceme vratit nazad uz na stalo 🙂 a som velmi rada .tu je uplne iny zivot ako v čine .
Dovidenia... 🙂
@semila001
Keby si to porovnala, v com je to ine...? Je jasne ze sa tu budes na slovensku citit inak...nie je to prijemne...mat domov inde a byt kvoli praci alebo inym povinnostiam v inom state.ale verim, ze Ta to aj obohatilo a mas aj pekne spomienky na Slovensko.
Ach, mohla si aspoň popísať, v čom konkrétne je to tam podľa teba lepšie. To, že sa tam vraciaš, tu prakticky nikoho nezaujíma. Každému je dobre niekde inde.
Tak gratulujem kúp si zásobu rúšok aj dezinfekcie 😉
tu s činskou propagandou moc nepochopíš , tu sa velmi dobre vie ako je to v číne
už si videla čínsky pracovný tábor ? my nehovor že ten školský systém dretie do krvi ti vyhovuje, už si čítala čo sa robí so športovcom a jeho rodinou ak nepodá vykon aky sa od neho požaduje ?
bud žiješ v buline alebo si si to nevšimla ? tu sme žili v komunizme a vela ludi si ho pamätá ale to bol slaby odvar čo sa tam deje
a Tibet ako do pohody, ak si na sk tak si najskôr zisti slobodné informácie až potom sem píš doslova také blbosti, a to sa miernim ešte vo výraze
keby tebe urobili čo Tibetu tiež by si bola do pohody ?
Kludne sa vrát ked ti je tam tak super a podakuj sa za činsku chripku - akože koronu pretlačený názov - nemusel by cely svet trpiet keby činska vlada zvládla robila to čo mala a nie to tutlala , je to vyslovene jej chyba, škoda že svet nechce tvrdšie sankcie a podobne,nehovoriac že mi je na zvracanie z toho ako skupovali ruška a všetko už v januári a potom to tu za iné prachy predavali, blejt se mi chce velebnosti
Pekne ti vymyli mozog, nemáš potrebu si pozriet ten skutočny svet a zistit si informácie ,
@zazvorka87 ano dakujem
ked ta srdce taha do Ciny, tak ho nasleduj 🙂
dobru chut 😂
再見 🤣 (čítaj caj ťien)
Najúžasnejšie je asi to, že sa človek môže len tak zo dňa na deň stratiť, alebo niekto z jeho rodiny a magiou to nebude.
Kazdemu sa paci zit niekde inde...beriem..., ale naco ste sa na Slovensko stahovali ?
Ked je lepsie v Cine tak tam chodte...nikdo Vas tu nedrzi, my sa bez Vas naisto zaobideme.
To ste az teraz zistili, ze Vam tu nie je dobre ?
Stastnu cestu !!!
mimochodom ak si myslíš že tu ludia nevedia ako to tam v skutočnosti je tak sa hlboko myliš,
@stanzi lebo to je ako pyramidova hra 😂 je to super ale len sukromne ti poviem o co ide...
Cina je zaujimava kultura ale teda pre zivot podla mna prisernejsia volba ako komunizmus neexistuje, bola som v cine a pamatam si tie ranne pracovne nastupy, ktore museli robit ludia v roznych profesiach pri prichode/ odchode do/z prace a rozhananie ludi policajnymi autami pri vecernom zatvarani namestia a problem dostat sa na akukolvek internetovu stranku vdaka cenzure... 🙈 Bez WeChatu si odstrihnuty od komunikacie s ludmi a ten je nanestastie len v cinstine...