Život s rodinou v Číne alebo Japonsku

15. nov 2023

Ahojte,
zaujimalo by ma, ci ma niekto skusenost, ze sa odstahoval aj s rodinou (male deti) do Ciny alebo Japonska aspon na niekolko rokov, pripadne na neurcito. Ak ano, nelutovali ste to? Pripadne, s cim treba pocitat a ako sa da na zivot v Cine/Japonsku lepsie dopredu pripravit? Dakujem ❤

miggy
15. nov 2023

Ak máš Instagram, napíš Dominike Sakmarovej. Veľmi zlatá baba, určite ti odpovie na tvoje otázky a zo života v Číne s deťmi dávala aj veľa konštruktívnych príspevkov...a napísala aj dve knihy, kde o tom dosť píše 🙂

andruska80
15. nov 2023

@zuzanakovacova žijú už dlhšie v Číne, možno poradí 😉

aeruginosa
15. nov 2023

Na youtube je kanál „Mom in Japan”, má aj IG, ale tam neviem, ako sa volá, ale tie vlogy má fakt pekné, ukazuje život v Japonsku, aj život s deťmi, dokonca pôrodnicu v Japonsku a to som len pozerala, ako vyzerá taká pôrodnica tam… fakt luxusná bola.😃

luccija
15. nov 2023

Moja známa Denisa Ogino písala na webe o živote v Japonsku, ale prišla na Slovensko aj so synom po veľa rokoch skús popozerať aj knihy napísala, ale neviem či len o strave či detské. Viem, že sa tomu venuje aj chodí do teleráne varit

roja01
15. nov 2023

Ja som pocula, ze mojej priatelky dospele dieta absolutne zo zdravotnych dovodov nezvladlo zivot v Japonsku. Vraj je tam velmi vlhko (aspon tam kde byvali) co sposobovalo exemy a rozvijalo alergie. Museli sa vratit do Evropy, prislo uplne chore.
Prepac, nechcem ta odhovarat, ale neda mi nespomenut:
V tejto dobe velmi citit zvysenu aktivitu co sa tyka zemetraseni, sopiek, povodni a veternych smrsti. A spominane oblasti su velmi nebezpecne.