najdu sa tu maminky z Chorvatska??
ahojky Zuzka, ano vydala, zijem v Zagrebe uz 2 i pol roka a spolu s manzelom vychovavame a tesime sa z krasneho chorvatsko slovenskeho synceka, chybaju mi tu nejake blizke duse, mamicky, s ktorymi by som sa stretavala a trosku poklabosila 🙂 a co Ty??
ahojte žienky...a rátajú sa k vám aj mamičky (budúce 🙂 ) z Bosny? 😉
Ahojte, zijeme v Norsku, ale nasa firma ma pobocku aj v Chorvatsku, tak rozmyslame, ze by sme poziadali o rocny pobyt v Rijeke.
Chcem sa spytat, v akych cenach sa pohybuju prenajmy, ci existuje nejaka lokalna www. stranka na reality.
Mate skusenosti so skolkami v Chorvatsku, aky je tam system?
@ostrovanka uff to ti asi neporadim, ja som pri mori, v meste bude iny system jak u nas..
@lucinocka no ale vo vseobecnosti, ake stare deti beru do skolky. Pripadne, kolko stoja sukromne jasle-skolka cca.
@ostrovanka u nas sa beru myslim od 3 rokov a vsetky deti su spolu az kym nejdu do skoly..ale u nas je malo deti, v skole ich je mozno po 5 v kazdom rocniku..a skolka stoji okolo 400 kn.. ale hovorim ti, to neber ako standard, ja som v malej dedinke pri mori 🙂
ja som zo srbska,a zijem na Sk,tjez sa mi nekedi zjada pokecat s njekim z domova 😒
@ostrovanka ahojky, prepac za oneskorenu odpoved, podla prieskumu na internete, do kt sa dal moj manzel, ceny za skolky sa v Rijeke pohybuju okolo 600kuna za mesiac, cena je pre rodiny zijuce v centre Rijeky, ak sa jedna o blizke okolie, ceny sa zvysuju. a tu je link na prenajom bytov v HR, par ponuk sa tyka aj Rijeky
http://www.oglasnik.hr/oglasi/nekretnine/stanov...
@girasol dakujem pekne. Ako inak hodnotis zivot v Chorvatsku?
@ostrovanka ahojky... mám kamaráta v HR... zistím ti to 🙂
ahoj baby, v Chorvatsku je vyborne, ludia su mili pohodovi priatelski taki uvolnenejsi ako na Slovensku, vystihuje ich vyraz " Nema problema " to najme Dalmatincov, stale si najdu cas na posedenie vonku pri kavicke s priatelmi a to v kazdom veku. Jedine co mi tu chyba je tu vecsia moznost zamestnat sa, teda chyba mi praca, i ked by som este ostala na materskej s malym, ale 3 roky bez prace, to zacina byt na mna trosku vela. MOjim domovom je Spisska Nova Ves, studovala som v Trnave a pracovala v Bratislave.
Baby zo Slovenska chystate sa v lete k moru, do Chorvatska? 😎 ak ano tak kam?
tesim sa z cerstvych tehuliek 🙂
@girasol Ahoj citam ze byvas v chorvatsku aj ti trosku zavidim v dobrom, ja chorvatsko milujem, turecko, a podobne destinacie mn enic nehovoria ale zato krasne chorvatecko.....juj hned by som tam sla, len tento rok nejdeme lebo nas maly ma 4 mesiace tak s nim nechceme este cestovat. my sme chodievali na makarsku, minuly rok sme boli na braci a pagu ale super eno nuno je v dubrovniku aj na korculi 🙂 a split je nadherny aj trogir ja si myslim ze cele chorvatecko je nadherne, ja keby mozem sa tak hadam aj prestahujem 🙂
@girasol Ahoj 🙂 Ty si sa vydala do HR?