Chceme kúpiť pozemok v Chorvátsku

dlady
10. feb 2023

Zdravim chcem sa poradit ohladne pozemku v Chorvatsku , chceli by sme kupit pozemok a nasli sme jeden dost podozrivo nizka cena na pozemku nie su inzinierske siete, ale predavajuci chce 50% dopredu peniaze ze sa podpise rezervacna dohoda a ze po pripade pojdeme na mestsky urad na overenie podpisu a ze nam aj ukaze list vlastnictva .Bude to stacit roby sa to tak ? alebo ako by som si mohla overit pana ? jedna pani mu asistuje ze roby v slovenskej agenture ale nejako sa nam to nepozdava velmy rychlo to chcu urobyt ze cena je taka nizka lebo len do toho terminu .

stanulienkat
10. feb 2023

Podla tvojej gramatiky bude vhodne ist cez realitaka, sprostredkovatela, ktory je znaly a ma dobre referencie.

tiezjedna
10. feb 2023

@dlady kúp si letenku a choďte sa tam pozrieť. Bez toho ani ťuk. My sme vlani kupovali apartmán a nikdy by mi ani vo sne nenapadlo dať prachy za niečo, čo som nevidela a nemám overené všetky veci okolo. To je úplná blbosť.

slniecko5
10. feb 2023

Otázka. Ako chceš tam na diaľku postaviť dom?
Nerob to. Zvlášť nie v cudzej krajine. Veľmi zlý nápad a to nie som nejaký pesimista🙂.
Kup radšej apartmán cez realitku.

dlady
autor
10. feb 2023

@stanulienkat viem … ta gramatika je hrozna , neviem si nastavit Sk klavesnicu . na telefone nemusis hned zhorsovat den.

terike_91
10. feb 2023

@dlady i/y ti na klávesnici funguje, u teba sú iné problémy s gramatikou....

solange7
10. feb 2023

@dlady 😀 ako sorry ale na akejkolvek inej klavesnici sa nachadza aj i/y. Kazdopadne si ma teraz dobre pobavila.

luccija
10. feb 2023

Len to nerob a kúp hotový starší či novší dom, apartmán.Bez sieti, po HR úradoch to je dosť hazard

queen_mary
10. feb 2023

To sa fakt pytas tu?