ahojte maminy.... zazili ste niektora zasah elektrinou v tehotenstve? Alebo proste ze by ste sa dotkli veci, v ktorej je elektricky vyboj? Nechtiac som si sadla vo fitku po skupinovom cviceni na elektricku vahu, ktora bola zapnuta.... je to specialna vaha na meranie proporcii tela a vysiela do tela lahke elektricke vyboje... nic som na sebe necitila, len teba neviem, ci mi nieco preslo do tela... dakujem vam za rady
Myslim, ze ked ta kopne napr ked si vyzliekas sveter je to vacsi "vyboj" ako ta vaha, kedze to aj citis..mne sa to stava vkuse a teda ani mi nenapadlo sa nad tym niekedy pocas tehotenstva zamyslat 🙂
iba som sa zľakla, či to nemôže ublížiť babu.. čítam, že to má silu 400 μA
@ja_mama dakujem, ukludnilo ma to.. aj ked toto nebola len osobna vaha, ale vacsi stroj s elektrickymi rukovatami... no je to asi podobne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nič ti nebude, ani babu. Však to sú stotiny miliamperov o vizkom napätí. To nie je zásah elektrickým prúdom, to by ta muselo s ľahnúť zo zásuvky 220V a nie digitálna váha.