Ahojte mamičky, mali ste niektorá zvýšené AFP? Ako dopadli ďalšie vyšetrenia? 😓 Som v 17tt a doktor mi oznámil, že mám zvýšené AFP. Viac mi k tomu nepovedal len, že to preberieme na ďalšej kontrole čo je v polovici januára a pošle ma na detailný ultrazvuk buď do Košíc alebo Martina 🙄 Niečo som si aj vygooglila ale nechcem zbytočne chytať paniku 😔
@dominikaddd No popravde mi to nik nevysvetlil a keď som googlila tak mi naslo že je tam riziko rázštepu neuralnej trubice 🙄je to nejaký alfafetoproteín a na ďalšej poradni mi da papier k doktorovi čo robí komplet vyšetrenie plodu 🙄 tak neviem čo ma čaká
neuralna?v ktorom si tt.velmi dobry je grochal.myslim ze to moze nieco skreslovat.
@dominikaddd v 17tt som. Môj mi ešte v telefóne povedal že ma posle k niekomu do Martina čo je asi Grochal alebo do Košíc... Snáď to nebude nič vážne
Grochsl je vyborny,urcite tam nieco skresluje.kedy mas ist?beries nejake lieky?
@dominikaddd ešte nemám termín. 13.1 idem len k svojmu gynekológovi 🙈 Jop dlhodobo beriem lieky na epi. Mohli by to aj tie skresľovať
Tak to sa vobec neboj.to je liekmi.ako sa inak citis.ako vazne martin je supeer.
@dominikaddd cítim sa práveže skvelo, občas bolesti ale tie sú bežne preto ma to trochu vydesilo tie výsledky 🙄
Ahoj no ako si dopadla co mas nove ako sa drzite
@dominikaddd zdravý ako rybička 😊Vraj falošné pozitívne výsledky 🙄
Juj aka som stastna som na teba myslela,a je to ?chlapcek
@dominikaddd mne vtedy hrozne odľahlo keď mi povedal, že nevidí žiadnu vadu 🙈Áno chlapček, ale pinďura nám nechcel ukázať zakrýval sa pupočnou šnúrou 😂😂😂😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mima173 ahoj ,co znamena to zvyzene AFP?