Zvýšené AFP v 17. týždni

mima173
22. dec 2020

Ahojte mamičky, mali ste niektorá zvýšené AFP? Ako dopadli ďalšie vyšetrenia? 😓 Som v 17tt a doktor mi oznámil, že mám zvýšené AFP. Viac mi k tomu nepovedal len, že to preberieme na ďalšej kontrole čo je v polovici januára a pošle ma na detailný ultrazvuk buď do Košíc alebo Martina 🙄 Niečo som si aj vygooglila ale nechcem zbytočne chytať paniku 😔

dominikaddd
23. dec 2020

@mima173 ahoj ,co znamena to zvyzene AFP?

mima173
autor
23. dec 2020

@dominikaddd No popravde mi to nik nevysvetlil a keď som googlila tak mi naslo že je tam riziko rázštepu neuralnej trubice 🙄je to nejaký alfafetoproteín a na ďalšej poradni mi da papier k doktorovi čo robí komplet vyšetrenie plodu 🙄 tak neviem čo ma čaká

dominikaddd
24. dec 2020

neuralna?v ktorom si tt.velmi dobry je grochal.myslim ze to moze nieco skreslovat.

mima173
autor
24. dec 2020

@dominikaddd v 17tt som. Môj mi ešte v telefóne povedal že ma posle k niekomu do Martina čo je asi Grochal alebo do Košíc... Snáď to nebude nič vážne

dominikaddd
2. jan 2021

Grochsl je vyborny,urcite tam nieco skresluje.kedy mas ist?beries nejake lieky?

mima173
autor
3. jan 2021

@dominikaddd ešte nemám termín. 13.1 idem len k svojmu gynekológovi 🙈 Jop dlhodobo beriem lieky na epi. Mohli by to aj tie skresľovať

dominikaddd
3. jan 2021

Tak to sa vobec neboj.to je liekmi.ako sa inak citis.ako vazne martin je supeer.

mima173
autor
3. jan 2021

@dominikaddd cítim sa práveže skvelo, občas bolesti ale tie sú bežne preto ma to trochu vydesilo tie výsledky 🙄

dominikaddd
27. jan 2021

Ahoj no ako si dopadla co mas nove ako sa drzite

mima173
autor
27. jan 2021

@dominikaddd zdravý ako rybička 😊Vraj falošné pozitívne výsledky 🙄

dominikaddd
28. jan 2021

Juj aka som stastna som na teba myslela,a je to ?chlapcek

mima173
autor
28. jan 2021

@dominikaddd mne vtedy hrozne odľahlo keď mi povedal, že nevidí žiadnu vadu 🙈Áno chlapček, ale pinďura nám nechcel ukázať zakrýval sa pupočnou šnúrou 😂😂😂😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre