Ahojte, chcem sa spýtať či nemáte náhodou niektorá podobnú skúsenosť. Odkedy som tehotná tak mám strašné veľa akné na chrbáte, krku, dekolte a ramenách, každý deň aspoň 3 nové pupaky. Doteraz som nemala skoro vôbec akné a už vôbec nie na vyššie spomenutých miestach. Mala ste to niektorá podobné? Prešlo vám to po tehotenstve? Používali ste na to niečo? Ďakujem pekne za odpovede
Ja som to mala pri prvom tehotenstve -dcera.Vtedy ked som nevedela, ze to bude dievca, tak som v to dufala, lebo to bola fakt hroza...a najhorsie boli na chrbte.Nic extra som s tym nerobila, iba cistila(teda na chrbte môj muž) micelarnou vodou a proti masteniu pleti...ale preslo az po tehotenstve a šestonedelí, ked sa hormony skludnili..m
Mam to iste od 3. mesiaca. Vsetci mi tvrdia, ze po porode to ustupi, kamoska mala podobnu skusenost. Nijako specialne to neriesim, akurat mam sprchac z lekarne, aby som este viac nenamahala pokozku roznymi parfumovanymi pripravkami a aby som predchadzala svrbeniu..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja to mám....ale uz čoskoro porodim...sim v 36 týždni....a vola sa to tehotenská dermatitida...ja som sa skrabala az do krvi...svrbi to .... spočiatku to nesvrbelo,no cim vyšší týždeň,tym viac sa mi to stupňovalo.Spociatku na to stačil sudocrem, neskôr krem s chladivym efektom a teraz ku koncu po konzultácii s gynekológom uz beriem polku dithiadenu.Toto je môj prípad,ty to samozrejme mozes mat inak.