Ahojte, akurat som v 7tt a mam zvysenu teplotu 37,5. V podstate hned ako som sa dozvedela te som v tom mam takto vysoko teplotu…. Meriam pod pazuchou a vobec sa necitim chora. Ked sa chytim pokozky mam pocit ze uplne horim, hlavne stehna mam horuce avsak len takto mierne mi to ukazuje na teplomeri. Stretli ste sa stym ze by ste mali v prvom trinestri vyssiu telesnu teplotu a pocit strasne horuceho tela?
Ma to vela zien, nic netreba davat
Ahoj,ja som mala za začiatku dvoch tehotenstiev pár dní teplotu.3-4 dni,viac nie .Ale Max 37,2.Ak to trvá dlho tak radšej skočiť ku lekárovi .
Moze to trvat aj mesiac, ja som mala aj zimnice, potom teplo. Telo si zvyka na novu vec a brani sa
Dieťa je vlastne parazit, niečo cudzie v tvojom tele. Telo sa len bráni, nič nemusíš brať ak nemáš iné ťažkosti.
@kiki68 jej dakujem za nazor, tiez som mala minuly tyzden zimnicu 😊 ale teraz len ten pocit straaasne horuceho tela, stale ked sa chytim bruska alebo idem nakremovat tak sa vylakam ze ake mam vsetko horuce , dufam ze sa tam malicky neuvari 😅a ked zmeram teplotu tak max 37.5 niekedy len 37.2 a pritom mam pocit ze strasne horiim. Mala si aj ty teple brusko? Netreba si dat nejaky obklad aspon?
@januska12323 tiez som nad tym rozmyslala ze telo asi funguje teraz za dvoch tak sa jednoducho ohreje… len keby som nemala pocit ze teplota tela je aspon 39 tak by som bola pokojnejsia 😅
Hlavne prsia, to bolo neprijemne. Akoze ja som bola u lekara a on, ze telo bojuje s tehu. Tak tehu vyhralo, potom zacali nevolnosti a teplota odisla. Ale mala som od 5-8/9tt a teraz v dalsom tiez. Ale prezilo sa
Zráža sa horúčka až nad 38 - 38.5 Ja som mala celý prvý trimester teplotu tela okolo 37.5.
@michaela329 dakujeem, tiez som to tak brala ze paralen az ked by bola vyssie. Ale take mam teple brucho ze sa bojim ze sa mi tam drobec uvari 😂 ani na to brusko nemam dat nejaky vlazny oklad?
Ak máš telesnú teplotu 37.5 - tak určite sa bábätko nemá ako uvariť. Je v maternici, chránené v tekutine.
Predsa 37,5 nie je zvýšená ani vysoka teplota
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Hlavne ma zaujima ci je potrebne si dat liek ak mi nic ine nie je? Ruky mam studene ale ked sa dotknem stehien, brucha tak mam pocit ze mam aspon 39stupnov ale teplomer hovori nieco uplne ine