Zvýšená teplota v tehotenstve

13. sep 2022

Zdravím, možno to bude blbá otázka ale skusim. Som tehotná a počas spánku mám vždy zvýšenú teplotu teda aspoň myslím lebo nezobudím sa na to že mi je teplo ale že som celá mokrá spotená. Preto by som sa chcela spýtať je to v poriadku alebo bežné? Lebo pokial viem zvýšená teplota pre dieťa nieje velmi dobrá vec. Skušala som si aj merať teplotu a v norme ani chorá niesom nič len proste počas spánku.

gabriela2952
13. sep 2022

Tak ak si meriate teplotu a je v norme tak ju vlastne nemáte.

terez246
13. sep 2022

Takže nemáš zvýšenú teplotu, len sa viac potíš. Môže sa stať a môže byť taktiež príznakom nejakého ochorenia. Spomeň lekárovi na poradni. Ak máš doteraz všetko v poriadku, neriešila by som to. Jednoducho sa veľa potíš. Menej sa obliekaj a daj si tenší paplón, prípadne vetraj v noci. 😊

autor
13. sep 2022

@terez246 ja spím len v spodnom pradle a okno mám otvorené nonstop vo dne v noci. Zakrývam sa akože ale nemam nejako hrubý paplon. Najprv som si myslela že to može byť koli tomu že som počas tehotenstva nabrala vela kíl, načo neni moje telo zvyknuté ale tak to by som sa potila stále a nie len počas spánku kedy vlastne nič nerobím🤷🏽‍♀️

terez246
13. sep 2022

Tak ako vravím, skús spomenúť na kontrole gynekológovi. Po pôrode bude nadmerné potenie Tvoj parťák, budeš pripravená. Držím palce, nech je všetko ok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre