Baby mali ste vsetky zvysenu teplotu pocad prvych tyzdnov tehotenstva? Nasla som tu kopec diskusii, kde sa pytaju, ze ci je normalna vyssia teplota, ale nikde som nenasla, ci to tak musi byt vzdy, alebo su aj baby, ktorym klesla skor ako v druhom trimestri. J som mala vyssiu 37 ale klesla mi na 36,5, nekrvacam ani nemam bolesti, som na zaciatku 7 tt. Dakujem
ja som tiez v 7tt teplotu som si merala pocas tohto tyzdna, zo zaciatku zvysena nad 37, potom som dostala chripku - 3 dni teplota nad 38, no a teraz uz mam pod 37. Tak ja to uz nejako ruzovo nevidim, ale tiez by ma zaujimala odpoved na tuto otazku
Ja som bola riadne prechladnuta, vtedy som mavala tych 37, teraz ma uz hrdlo neboli a aj ta teplota klesla. Zajtra idem na sono, tak uvidim na com som...
@janka213 pytala som sa na to doktorky, ze to nie je pravidlo, ze musi byt zvysen teplota, takze by to nemalo vadit.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@jessinocka ahoj zvýšená teplota okolo 37°C v tehu je normálna. Aj sa som ju mala a striedala sa mi so zimnicou. Teraz som 10 tt a už to pomaly ustupuje. Ale nie všetky baby ju pociťujú, napr. moja kamoška tá mala normálnu teplotu počas celého tehu. Každé tehu je iné.