Zvýšená funkcia štítnej žľazy. Máte skúsenosti?

timi1012
1. júl 2014

Ďakujem baby, mamičky všetkým za gratulácie k bábatku, teraz idem od dr že je to síce pekné, ale kvôli zvýšenej činnosti Š žlazy a 2týždnovému bratiu Thyrozolu je možné že bud potratím, alebo že dieťatko bude choré po narodení, respektívne bude postihnuté ☹ plačem ako malé decko teraz už od smútku, a bojím sa ako ešte nikdy v živote. Máte s tým niektorá skúsenosti? som neskutočne smutná a utrápená neviem či je dobré že to takto dopadlo. Nechcem ublížiť svôjmu dietatu ☹

slobodnabaculka
1. júl 2014

Nebila jsi ty náhodou u Dr. Gonsorčíkovej?

mareen1
2. júl 2014

Podla mojho lekara (zijem v Rakusku) boli pri brani thyrozolu len velmi zriedka (1/1000-1/10000) pozorovane nejake anomalie, ktore boli ale pozorovane hlavne po vysokych davkach a dlhodobom uzivani. V pripade, ze zena otehotnie a brala pocas prveho trimestra thyrozol, odporuca sa jej absolvovat neskor podrobny ultrazvukovy screening . Ja sama som otehotnela (lieky som ale nebrala) ked som mala dost zvysenu funkciu stitnej zlazy a moj syn sa narodil v termine a uplne v poriadku. Dnes ma 8 rokov a je uplne OK.

zagyi_izabela
11. júl 2014

Timi1012Ja mam podobny problem,zvysena funkcnost stytnej zlazy,a dr neodporucili brat lieky pocas tehotenstva,ja som mala Propycil,najlepsie je nebrat nic,,lebo ak kratko beries to asi nevadi,kym si este nebola tehotna,treba hned ist k lekarovi,a potom rozhodne, ako dlho mas ten problem zvysenu funkciu?mne to vyskocilo po porode,rok som brala lieky,potom vysadili,ale znova musim,uz mesiac mam propycil,ja mam aj autoimunitne ochorenie ST

ivuskaivi
13. aug 2014

som v 13 tyzdni a dr mi povedal ze mam tiez problem so stitnou tiez sa bojim velmi o male za tyzden idem na endrokinologiu a bojim sa velmi ... dufam ze budeme v poriadku a brala som iba duphaston na udrzanie plodu mala som bolesti silne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre