Zvracanie po vitamínoch

ellieellie
7. feb 2019

Stretli ste sa niektorá s tým, že ste vracali po užití vitamínov? Prvý trimester som brala Femibion, vracala som každý deň 4-5x, ale takisto som to mala aj v prvom tehotenstve. Potom nevoľnosti ustúpili, Femibion mi došiel, chvíľu som si dala pauzu. Na odporúčanie gynekológa som začala občasne brať tabletky Ladee Vita. Sem-tam som vracala, až neskôr som si to dala do súvisu s užívaním tých vitamínov, takže som ich vysadila a bolo dobre. Ďalší raz som vracala po vypití minerálky Magnesia. Momentálne sú všetci okolo mňa chorí, tak mi manžel naordinoval dať si vitamín Cetebe a do hodiny som zase vracala. Zažili ste to niektorá? Je mi to akési divné. Len ma zaujíma, či to niektorá z vás zažila, príp. o tom hovorila so svojím lekárom.

kristina2412
7. feb 2019

@ellieellie ja som zažila. Prvý trimester úplne v pohode brala som Jamieson Prenatal. V druhom trimestri som z neho začala zvracať. Tak som ho vysadila,prípadne si dávala len 1/2 sem tam. Brala som len kyselinu listovú a posledne týždne prírodné železo. S gynekológom som to neriešila,ten trval hlavne na kyseline listovej v prvom trimestri.

zuji
7. feb 2019

@ellieellie ahoj, ja to isté femibion som brala do 12 tt úplne v pohode potom som kúpila ladee víta a z vracala som či som tabletku brala nalačno, či z jedlom, či po jedle........ Takže som ich predala a beriem už iba sorbifer - železo

klaudika11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre