Zvracanie po teste na tehotenskú cukrovku

niki9807
5. dec 2023

Ahojte.. Prosím vás bola som u dr na ten test na cukrovku v 27tyzdni... Žiaľ udržala som to v sebe len 45min...mate s tým skúsenosť? Opäť tam mam ísť o 9:20... Neviem teraz ci sa vôbec oplatí keď som to udržala len trištvrte hodinu.. 🥺🥺🥺🥺

anjelicek26
5. dec 2023

@niki9807 bohuzial si myslim, ze ti daju ten test zopakovat :(

erickatt
5. dec 2023

@niki9807 dcera to udrzala v sebe asi 10 minut. Sestricka povedala, ze neva a viac ju netrapili. 45 minut je dostatocne, lebo cukor prejde telom velmi rychlo.

niki9807
autor
5. dec 2023

@anjelicek26 našťastie mi už dvihla sestrička že už mi nebude dávať piť ďalšie ze mam prísť normálne a tak odpichne... Chvalabohu by som druhé asi zas nedala mne je doteraz tak zle ze az🥺

majamat
5. dec 2023

cukor sa veru vstrebava ryhclo,t ak snad nebude treba opakovat.
nevolnost moze byt sposobena nielen prisladkou chutou ale aj tym, ze zrazu vyssie vyskoci cukor velmi rychlo. hoci hodnota nemusi byt extemna, ale aj tak to moze sposobit nevolnost.

tamitamitami
5. dec 2023

@niki9807 Mne sa stalo presne to isté, poslali ma domov a dali mi ďalší termín (tam mi nedali už piť vodu ale normálne som jedla jedlo ktoré si mi kázali doniesť).

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre