Ahojte baby.. Som 12tt+5 práve som po dlhom čase zvracala a vyzvracala som krv dosť krvi 😢 bojím sa aj keď švagriná keď bola tehotná tiež zvracala krv a všetko bolo ok no strach mam aj tak... Mali ste to niekto???
Ja si myslím že zvracanie krvi určite nie je v poriadku....
@alzbeta12399 namiesto čakania odpovedí tu na MK by som už bola dávno u dr či na pohotovosti
Môj lekár neordinuje každý deň v meste v ktorom bývam chcela som počkať do 7 rána pretože priateľ išiel do práce a bála som sa ísť sama na pohotovosť, telefonovala som so svojím lekárom a určite to nemá nič z bábätkom mám kontaktovať svojho obvodného lekára... 😬
Samozrejme som jedla pred tým a nevyvraciala som len krv
urcite informovat dr. no nemusi ti byt zavazne.
pri zvlracani sa moze krv v zvratkoch vyskytovat. z nejakeho dovodu mas podrzdenu sliznicu zaludka a ta zakrvaca. moze byt podrazdena cimkolvek - hoci aj zapalom.
Mala som to isté ale len občas s krvou ale u mňa to bolo to tým že bábätko bolo ináč otočené predkom do vnútra a tlačilo mi na vnútorne orgány.Neskoncila som v nemocnici po konzumáciach a prehliadkach u gyn.bolo vždy všetko v poriadku len to bolo nepríjemne
Mne sa to stalo, ale j som často vracala a iba raz som krv mala a bola to poškodená sliznica pažeráka či hltana. Už sa to neopakovalo potom. Ale určite choď na pohotovosť
@evica17 mňa poslali na chirurgiu s tým, že ma pravdepodobne dajú ležať do nemocnice
@alzbeta12399 no ja som nebola s tým v nemocnici keďže sa to neopakovalo. Tak ale lepšie byť pod dozorom hlavne teraz keď ste dve v jednom aby s obom niečo nestalo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja nie, ale moja kolegyňa mi vravela, že áno.
Na tvojom mieste by som to určite riešila. Kolegyňa totiž skončila v nemocnici. V tvojom prípade to tak nemusí byť, ale... mne by to nedalo.