Ahojte som v 39+3 a zo včera na dnes v noci ma chytilo strašne vracanie a hnačka. Od pol 1 do pol 7 som v kuse zvracala a hnackovala. Teraz už je to lepšie no stále mám bolesti podbruška a krížov a strašne sa mi roztieklo mlieko 🥺 po tričkách mám riadne mapy.
Myslíte , že to môže byť predzvesťou pôrodu blížiaceho sa ? Alebo nejaká viróza a mám vyhľadať lekára ? Minulý týždeň som bola otvorená len na špic prsta .
@aylinn Ďakujem, musím povedať že ma to riadne vytrápilo v noci :/ aj si zvracala?
Podla mna budes coskoro rodit... Aj ja som mala hnacku... Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne a ate s babom zdravi💗
Áno ja som mala síce vyvolavany ale podľa mna kebyže mi nevyvolaju tak ajtak porodim v ten deň kedy mi vyvolali😃 lebo presne tak ma to chytilo 2 dni cca pred pôrodom
Ďakujem baby, popravde už by som bola rada keby porodim. Už sa trápim s tým bruchom veľmi :/
porod ja som celu noc sedela na zachode a rano praskla voda 😊
To verim🙏... Urcite bude vsetko v poriadku
Podľa mňa to príde veľmi skoro. Ja som týždeň prenášala a začala som vracať a paraaadne ma preháňalo. Za pár hodín bol malý na svete.
Daj vedieť potom ☺️
Tiez si myslim, ze sa schyluje ku porodu
Zatiaľ nič baby, len neskutočne bolesti krížov ... Predtým boli slabšie dala som si vaňu a sú silnejšie ale trvajú v kuse žiadne intervali ako pri kontrakciach :/ som prvorodička tak neviem ako majú vyzerať
Aj ja som hnackovala asi týždeň pred pôrodom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Áno telo sa pripravuje, ja som to mala tak isto 🙂 držím palce