Je tu baba čo bola tehotna a zvracala aj na začiatku? Plus mala hnacku? Ja som sa napila trochu vody a hneď išla von. Čo ste si dali alebo pili? Ďakujem
Čo je dobré sa napiť
Na pitie najlepšie voda s citrónom, a slabší čaj. čistá je na žalúdok dosť ťažká ja som ani glg neudržala
@naobedbuduspagety koľko týždni ste boli keď ste začali zvracat
@natalia1997 cca v 5,6 tt pri oboch tehotenstvach
Ale to je este velmi dobre, moje tehu bolo ako lepsie chemo 😂
@naobedbuduspagety No len ja mám aj hnačku mala ste to aj vy?
@natalia1997 to nemusí mať súvis s tým, že si tehu, ale môže byť na začiatku hnačka alebo opačne zápcha.
@natalia1997 ja som mala hnacku celw tehu. Teda nie ze by ma prehanalo ale ked to prislo musela som utekat
@natalia1997 prvých pár dní pri druhom a neskôr zápchu.
@natalia1997 pila som iba sladke vody - dzusy, kofoly, alebo caje , mineralky potom. Z cistej vody mi bolo zle. Po troske cista voda bola ok, ale kedze boli horucavy, aby som nebola dehydratovana, tak tohto som.mohla kolko som chcela a bolo ki akobtak ok
@natalia1997 Ja som mala hnačku ako jeden z prvých príznakov theotenstva :D Resp. ... Ono to nebola hnačka v pravom zmysel slova, ale zrazu bolo treba ist na wc na velku tak dvakrát do dna, čo u mňa bola v podstate hnačka :D Keďže predtým som chodila raz za dva/tri dni. Zvracnienje úplne normálne tiež. 🙂 Treba postupne opatrne piť a jesť.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@natalia1997 musíš piť len pomaly po dúškoch, schuti sa nemôžeš napiť ak ťa hneď napína..