Ahojte mamičky.
Chcem sa opýtať, cítili ste nejakú predzvesť pôrodu? 🤔
Otvorená som na 2.5cm, celu noc som prezvracala, pre💩..
Dnes mi je celý deň zle, som vyčerpaná a nevládzem ale na šťastie už aspoň nevraciam. Avšak neuveriteľne ma boli hlava, bolia ma kríže ale nie v pravidelných intervaloch, bolia ma nonstop 🙈 a keď sa postavím z postele že sa snažím ísť na WC alebo do kuchyne pre čaj tak ma neuveritelne bolí podbruško, ale keď ležím tak nič 🤔
Tak teraz neviem či už to môže byť že sa blíži deň D? Alebo je to nejaká brušná chrípka? Nezjedla som nič pokazené, nič nezvyčajné. Partner a syn jedli to isté a sú v poriadku 🤷♀️
Malú cítim v poriadku, kope stále rovnako.
Áno, telo sa možno pripravuje a bude rušná noc.
@miskamicha dúfam že nie, úprimne nikdy som nič také nemala a prvý krát v živote som zvracala čistú žlč, lebo v žalúdku už po celej noci nebolo nič iné 😳 svojmu doktorovi som volala, povedal len kludovy režim a keby sa zmenia pohyby tak do nemocnice na pásy. Ale ja som taka vyčerpaná a nevyspata že sa bojím ze keby to aj prišlo tak to z vyčerpania nezvládnem. Nedokážem prejsť poriadne ani do sprchy 😔
Tak mohla ti aj zatlačiť na žalúdok. A neviem prečo ale zväčša pôrod začne keď je žena úplne vyčerpaná 😀
Ale keby aj začalo tak určite to zvládneš.
Snáď sa ti polepší, skús niečo zjesť.
Môže byť obyč viroza. Ja som mala raz v 8 tt a raz v 30 tt. Prešlo za dva dni. Na pohotovosti som bola prvýkrát, zbytočne. Posielali ma kade tade na vyšetrenia a po 7 hodinách som dostala infuziu a šla domov. Druhýkrát som nikde nebola a prešlo to
Mozno to je zacinajucí pôrod, mne sa to rozbehlo v 38tt, držim ti palce, ale pred tym ti moze osidt zatka, no neni isty trn pôr.esta
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Sup na pohotovost. Nemas nejaku virozu? Ono moze ist aj o bliziaci sa porod ale bez vysetrebia ti to tu nik.nepovie ze co sa deje 🙂 tak nech vsetko dobre dopadne!!!!😊