Žienky, mam takú bolesť v podbrušku, už v tej časti co býva pod nohavičkami, ako také sklbanie alebo trhanie, potom ako by ma niekto zo spodu vidlicou pichal. Som covid pozitívna, k Dr idem až o týždeň po karanténe.
Mam strach, o jedno babo som prišla v 23tt takže sa bojím všetkého 😏
Nemam ale žiadny výtok a ani krv. Ach, snáď je to v poriadku. Pohyby cítim, niekedy viac, niekedy menej ale cítim. Do teraz bolo všetko v poriadku len pri korone som kaslala vyše týždňa dosť veľmi tak sa bojím či mi to kašľanie nespôsobilo dáke oslabenie krčka alebo podobne.
Skúste kúpiť magnezium, mne lekár na kŕče predpísal magnerot, ale je voľnopredajný v lekarni.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Dobry den ja cakam tretie dieťa,tiež som aktuálne v 27 tt. A je to v poriadku nebojte nic.kazdopadne ale kým dr nepozrie ako je na tom krcok, buďte viac v klude,oddychujte. Aj ja som to spomenula teraz dr na poradni a keďže je krcok v poriadku, je to len prechodný stav,tiež som si presla covidom teraz v tehu 🙂.viem ze je to hlúpa otazka,ale co sa stalo ked ste prišla o bábätko v 23 tt?samozrejme pochopim ak sa nebudet chcieť o tom bavit